Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Eriksons kļūst par Kotdivuāras galveno treneri

Eriksons kļūst par Kotdivuāras galveno treneri
Svens Gorans Eriksons
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Zviedru speciālists Svens Gorans Eriksons ir noslēdzis līgumu ar Kotdivuāras futbola federāciju par Kotdivuāras futbola izlases trenēšanu uz gaidāmo pasaules kausu futbolā, kas vasarā norisināsies Dienvidāfrikas republikā (DĀR).

Jau iepriekš notika daudz spekulāciju par iespējamo Kotdivuāras treneri. Kā reālākais variants ilgu laiku tika minēts bijušais Krievijas izlases treneris Gūss Hidinks, kurš gan kļuva arī par Turcijas izlases galveno treneri. Abas puses vienoties nespēja un Kotdivuāras futbola federācija turpināja meklēt izlasei galveno treneri.

Šodien kļuva zināms, ka par jauno Kotdivuāras galveno treneri kļuvis Svens Gorans Eriksons, kurš noslēdzis līgumu līdz 2010.gada pasaules kausa izcīņai. Kotdivuāras futbola federācijas izplatītajā paziņojumā minēts, ka Eriksona galvenais uzdevums ir labi sagatavot komandu pasaules kausa izcīņai, kur Kotdivuārai jāsasniedz cienījams rezultāts: ''Svens Gorans Eriksons ir kļuvis par Kotdivuāras izlases jauno galveno treneri. Parakstījām vienošanos ar viņu svētdien. Mēs ļoti vēlējāmies iegūt Gūsu Hidinku, bet tā kā ar viņu nevienojāmies, tad Eriksons ir laba alternatīva. Viņa uzdevums ir ar komandu veiksmīgi un cienījami nostartēt 2010.gada pasaules kausa izcīņā.''

Vēl pirms neilga laika Svens Gorans Eriksons strādāja par futbola direktoru Anglijas pēc spēka 4. līgas komandā ''Notts County''. Pirms tam Eriksons ir trenējis arī Anglijas izlasi, Meksikas izlasi, ''Manchester City'' un ir trenējis arī daudzas komandas Itālijā.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +6 [+] [-]

, 2010-03-29 09:04, pirms 14 gadiem
Vēl pirms neilga laika Svens Gorans Eriksons trenēja vienu no zemākās līgas komandām Anglijā - ''Notts County''. - vinjsh gadijumaa nebija direktors, ne treneris !?

     [+] [-]

, 2010-03-29 09:24, pirms 14 gadiem
Tagad PK ir diezgan reāls!

     [+] [-]

, 2010-03-29 09:45, pirms 14 gadiem
ceru ka ies labāk kā ar Meksikas izlasi

  +2 [+] [-]

, 2010-03-29 12:19, pirms 14 gadiem
psycho rakstīja: Vēl pirms neilga laika Svens Gorans Eriksons trenēja vienu no zemākās līgas komandām Anglijā - ''Notts County''. - vinjsh gadijumaa nebija direktors, ne treneris !?
Direktors, bet sportacentra autori ne vienmēr izceļas ar zināšanu. Kompetence skolas sacerējumu līmenī.

  -2 [+] [-]

, 2010-03-29 14:19, pirms 14 gadiem
Nu te diemžēl viss ir skaidrs. Kļūdijās āfrikāņi. Žēl.

     [+] [-]

, 2010-03-29 16:26, pirms 14 gadiem
Patiesībā esmu pat ļoti priecīgs, lai gan Eriksons man nepatīk jau kopš "Lazio" laikiem. Lai kā arī nebūtu zviedrs ir pasaulē atzīts speciālists, turklāt samērā universāls attiecībā uz dažādiem futbola stiliem, tāpēc ceru, ka viņš tik īsā laikā spēs mobilizēt ne tik saliedēto "Ziloņkaula krasta" izlasi

     [+] [-]

, 2010-03-29 16:27, pirms 14 gadiem
makgaivers rakstīja: Direktors, bet sportacentra autori ne vienmēr izceļas ar zināšanu. Kompetence skolas sacerējumu līmenī.
Cepums!