Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozam brīdinājums un zaudējums pret "Fulham"

Andrejs Siliņš

Morozam brīdinājums un zaudējums pret "Fulham"
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Latvijas futbolista Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas CSKA vienība ceturtdienas vēlā vakarā izbraukumā UEFA Eiropas līgas E grupas mačā ar rezultātu 0:1 atzina Londonas "Fulham" pārākumu.

Morozs maču sāka savas komandas pamata vienpadsmitniekā un laukumā pavadīja visu spēles laiku. Pirmajā puslaikā Morozs bija aktīvāks - jau piekatjā minūtē izdarīja sitienu pa "Fulham" vārtiem, taču nesekmīgi. Vairākkārt Latvijas futbolists pārkāpa noteikumus, bet 36. minūtē arī saņēma dzelteno kartīti. Vienīgos vārtus CSKA zaudēja jau 15. mača minūtē, kad precīzs bija londoniešu futbolists Džera. Līdz ar to pirms pēdējās kārtas Sofijas vienības rēķinā turnīra tabulā joprojām ir tikai viens punkts un garantēta pēdējā vieta E grupā.

"Fulham" gan vēl cīnīsies par tikšanu nākamajā kārtā, jo otrā šī vakara E grupas spēlē "AS Roma" savās mājās ar 2:1 uzveica "Basel 1893", izvirzoties līderes statusā grupā. "Fulham" šobrīd astoņi punkti, bet Bāzelei - deviņi. Pēdējā kārtā Moroza CSKA jāspēlē pret "Roma", kas nozīmē, ka, visdrīzāk, otrās vietas liktens izšķirsies tieši "Fulham" un "Basel" savstarpējā cīniņā.

D grupā, kurā spēlē arī "Ventspils", otrā vakara spēlē Portugāles "Sporting" savās mājās spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Heerenveen", līdz ar to izcīnot vienu punktu un nodrošinot pirmo vietu grupā vēl pirms pēdējās kārtas, kurā jātiekas ar Berlīnes "Hertha". Vāciešiem svarīga būs ne tikai spēle pret portugāļiem, kurā teorētiski var pietikt ar punktu, lai cerētu tikt tālāk, bet arī mačs Holandē, kur "Heerenveen" obligāti būs jāuzveic ventspilnieki, lai cerētu uz tikšanu tālāk.

Visbeidzot F grupā divu dienvidnieku cīņā turku "Galatasaray" ar 1:0 savā laukumā pārspēja Atēnu "Panathinaikos", nostiprinot līderpozīcijas turnīra tabulā. Arī grieķiem otrā vieta un tikšana tālāk šobrīd ir krietni reālāka, nekā Bukarestes "Dinamo", kas šovakar pārspēja "Grācas "Sturm" ar 2:1. Grieķiem šobrīd deviņi punkti, kamēr "Dinamo" - seši un pēdējais mačs jāspēlē savā starpā. Pirmajā abu komandu tikšanās reizē Bukarestē uzvaru izcīnīja "Panathinaikos", kas noteikti nevēlēsies pieļaut sāpīgu zaudējumu izbraukumā, jo tas nozīmētu iespēju neturpināt cīņas Eiropas līgā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2009-12-04 00:35, pirms 14 gadiem
Nu cerams FKV pret Heerenveen iesitīs vismaz vienu golu, un dabūs vismaz neizšķirtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-04 12:33, pirms 14 gadiem
Vispaar tas vaartu guveejs Fulham komandaa ir ungaars Zoltans Gera un vinja uzvaards nav jaanglisko...

     [+] [-]

, 2009-12-04 16:00, pirms 14 gadiem
velnciemietis rakstīja: Vispaar tas vaartu guveejs Fulham komandaa ir ungaars Zoltans Gera un vinja uzvaards nav jaanglisko...
Pilnīgi piekrītu.