Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dzavetjēri: "Bijām pelnījuši vismaz neizšķirtu"

Kristaps Zālītis

Dzavetjēri: "Bijām pelnījuši vismaz neizšķirtu"
Nuncio Dzavetjēri
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Eiropas līgas futbola spēles Rīgā „Hertha” treneris Frīdhelms Funkels ar komplimentiem nemētājās, uzsverot, ka Bundeslīgā pretinieki ir spēcīgāki, tikmēr „Ventspils” treneris Nunsio Dzavetjēri sūkstījās, ka šajā mačā bija pelnījis vismaz neizšķirtu.

Frīdhelms Funkels, „Hertha” galvenais treneris: „Esmu apmierināts ar spēles rezultātu. Palika nepiepildītas vēlmes – mums pietrūka stabilitātes, atsevišķas iespējas būtu varējuši realizēt veiksmīgāk. Mēs tik tiešām šajā mačā vēlējāmies gūt otros vārtus, bet šī vēlme palika nepiepildīta. Tādēļ dažkārt mums bija jāpaļaujas uz veiksmi, kā momentā, kad Gauračs trāpīja pa pārliktni. Mums ir izdevīgs rezultāts Lisabonā un tagad saviem spēkiem varam tikt nākamajā posmā.

Bundeslīgā pretinieki mums ir spēcīgāki, tomēr arī šādās spēlēs kā šodien ir jāstrādā, lai izcīnītu uzvaru. Priecājamies, ka šodien nezaudējām vārtus, svētdien pret Schalke mums būs daudz grūtāks uzdevums.”

Nunsio Dzavetjēri, „Ventspils” galvenais treneris: „Pat ņemot vērā, ka manuprāt „Hertha” ir grupas spēcīgākā komanda, esmu ļoti apbēdināts par spēles iznākumu. Visu izšķīra mūsu kļūda, kad ielaidām vārtus. Mēs bijām pelnījuši vismaz neizšķirtu, man žēl puišu, bet tādā līmenī pret tik spēcīgu pretinieku viena kļūda var izšķirt mača iznākumu.

Kad bumba atlec no vārtsarga un visa aizsardzība paliek nekustīga un tiek izlaisti spēcīgi pretinieku spēlētāji, par to ir jāmaksā. Tas mainīja spēles gaitu, jo bijām sākuši labi. Izdevība bija Martinam, labs sitiens sanāca Solovjovam. Otro puslaiku nospēlējām labi, lai gan daži spēlētāji nevarēja visu maču spēlēt ar pilnu atdevi. Ja būtu izdevies panākt izlīdzinājumu, tad spēlē būtu ļoti mainījusies.

Spēles zīmējumu veidoju ņemot vērā to, ka nespējam ilgstoši spēlēt intensīvi. Mēs gribējām mača laikā aizvadīt atsevišķus 10-15 minūšu aktivitātes uzplaiksnījuma posmus, kuru laikā izšķirt iznākumu, bet pārējā mača laikā spēlēt piesardzīgāk.

Sastāva izvēles iespējas bija ierobežotas, jo daži spēlētāji savā pašreizējā kondīcijā nespēj izturēt visu spēli. Piemēram, Gauračs pēdējās piecas dienas nebija trenējies, Mihadjuks atgriezās pēc savainojuma ārstēšanas un ir aizvadījis tikai divus treniņus, bet Žigajevs šādai spēlei īsti nebija gatavs. Tādēļ pirmajā puslaikā cerēju izmantot šo spēlētāju stiprās puses, bet otrajā puslaikā jau centāmies likt lietā svaigo futbolistu spēkus. Ja maču būtu sācis ar tiem spēlētājiem, kuri nāca uz maiņu, grūti prognozēt, kā viņi sevi parādītu mača otrajā pusē. Manuprāt pēc mača nav nozīmes runāt par izvēlēto taktiku – bija atsevišķas kļūdas spēlē, kas izšķīra iznākumu. Mēs vārtus ielaidām, bet iesist mums neizdevās.

Tagad palikusi spēle Nīderlandē, kuru izmantosim, lai papildinātu spēlētāju pieredzi.”

Slēpts komentārs: alnis89
Slēpts komentārs: Baxter19
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2009-12-04 01:11, pirms 14 gadiem
Vienkārši FKV veiksme nebija nekāda. Ā, nu tikai tāda ka Koļinko vēl 2 golus neielaida. Veiksme bija Hertha pusē, un veiksmei futbolā ir milzīga nozīme...

  +5 [+] [-]

, 2009-12-04 01:14, pirms 14 gadiem
treneris jau bija pieradis pie punktiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-12-04 01:20, pirms 14 gadiem
alnis89 rakstīja: cigirlaš, aizej no futbola!
Gribētu uzzināt iemeslu šādam pamatojumam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-04 02:25, pirms 14 gadiem
Paldies NUNCIO un CHAU !Kas teica ,ka nav veiksmes. Komanda joprojām nemāk izpildīt 3 precīzas piespēles pēc kārtas.Veiksme FK VENTSPILS šosezon ne tikai smaida ,bet guļ zemē ar paplestām kājām,bet ar to vien nepietiek ir jāspēlē nevis jākrīt un jāgaida sods.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-04 10:02, pirms 14 gadiem
Šito spēli zaudēja treneris, nevis spēlētāji. Viņiem bija 2 nedēļas ko gatavoties tieši vienai spēlei un ja treneris nevar pareizo taktiku un spēlētājus izvēlēties, šo nedēļu laikā nu tad nkāda dižā klase viņam nav. Un Herta nav nekāds aizjūru briesmonis un bija ņemama komanda. Diemžēl tas kas pirmajā taimā bija izliets, to otrajā vairs nevarēja sasmelt.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-04 10:30, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Nevienā brīdī visā spēles garumā neredzēju iemeslu, kāpēc FKV šajā spēlē bija pelnījuse kaut punktu. Sorry, šoreiz nepiekritīšu.
Man gan likās, ka spēles beigās mēs brīžiem Hertu žmiedzām nost, viņi pat uz priekšu negāja un mūsējie aizsargi varēja atļauties iet līdz centram. Punktu bija pelnījuši kā minimums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-04 17:26, pirms 14 gadiem
Shmitc tu ir aueris!!!