Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Rodolfo

Lāgerbeks kļūst par Nigērijas izlases treneri

Lāgerbeks kļūst par Nigērijas izlases treneri
Larss Lāgerbeks
Foto: Scanpix Sweden

Šodien kļuvis zināms, ka par jauno Nigērijas futbola izlases galveno treneri kļuvis bijušais Zviedrijas izlases treneris Larss Lāgerbeks, ar kuru noslēgts līgums līdz 2010.gada Pasaules kausa izcīņas beigām.

Zināms, ka pēc Āfrikas Nāciju kausa izcīņas beigām no Nigērijas izlases galvenā trenera amata tika atlaists Šaibu Amodu. Kā iemesls tika minēts komandas neapmierinošais sniegums, kaut arī Nigērija izcīnīja 3.vietu.

Uz jaunā galvenā trenera amatu bija pietiekami liela konkurence, taču šodien kļuva zināms, ka par jauno Nigērijas izlases galveno treneri kļuvis zviedrs Larss Lāgerbesks. Iepriekš ilgu laiku Lāgerbeks strādāja ar Zviedrijas izlasi, no kuras aizgāja pēc izlases neiekļūšanas 2010.gada Pasaules kausa izcīņā. Ar zviedru speciālistu līgums ir noslēgts uz pieciem mēnešiem.

Nigērijas futbola federācijas pārstāvis apgalvojis, ka ar Lāgerbeku vienošanās panākta vien pēdējās dienās: ''Iepriekš mēs vēlējāmies, lai par mūsu izlases galveno treneri kļūtu Bruno Metsu, vēlāk jau priekšroku devām anglim Glenam Hodlam, taču pēc piektdien notikušās sarunas ar Larsu Lāgerbeku nolēmām panākt vienošanos ar viņu. Lāgerbeks trenēs komandu vismaz līdz 2010.gada Pasaules kausa izcīņas noslēgumam.''

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...


, 2010-02-27 15:09, pirms 14 gadiem
Cerams Larss vadīs komandu labāk kā Šaiba!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.