Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Efeja

Hicfelds: ''Uzbrukumā pietrūka pēdējās precīzās piespēles''

Hicfelds: ''Uzbrukumā pietrūka pēdējās precīzās piespēles''
Otmārs Hicfelds
Foto: AFP/Scanpix

Noslēgušās pēdējās spēles arī H grupā, kur vienā no spēlēm Šveice nespēja uzlauzt Hondurasas sargātos vārtus un nospēlēja neizšķirti (0:0). Abas izlases nespēja kvalificēties nākamajai turnīra kārtai. Piedāvājam treneru pēc spēles komentārus.

Šveices izlases galvenais treneris Otmārs Hicfelds: ''Strādājām smagi treniņos un bijām koncentrējušies šai spēlei. Man bija nojausma, ka uzvarēsim, bet spēle iesākās pagalam slikti. Mūsu uzbrukumos pietrūka pēdējās precīzās piespēles. Otrajā puslaikā uz brīdi pārņēmām iniciatīvu, kas ļāva Hondurasai doties pretuzbrukumos. Lai gūtu vārtus, tev ir vajadzīga arī veiksme, kuras šodien mums šodien patiešām nebija. Atskatoties uz aizvadītajām trīs spēlēm, tomēr jāatzīst, ka ar šādu sniegumu neesam pelnījuši iekļūt 1/8 finālā.''

Šveices izlases pussargs Trankillo Barneta: ''Es patiešām nesaprotu kas ar mums šodien notika. Daudz uzbrukām, bet uzbrukumā pietrūka pēdējās precīzās piespēles. Mums jāraugās paškritiski uz sevi, jo pret tādu komandu kā Hondurasu, kura aizsardzībā dažreiz pieļauj kļūdas, ir jāveido vairāk momentu.''

Hondurasas izlases galvenais treneris Reinaldo Rueda: ''Tā bija aizraujoša spēle. Mēs varējām iegūt vairāk kā vienu punktu no šīs spēles, bet sākām apdraudēt pretinieku vārtus par vēlu un nespējām izmantot savas iespējas. Rezultāts ir izskaidrojams ar spēlētāju mazo pieredzi un ar to, ka dažās situācijās spēlējām pārāk individuāli. Esmu diezgan vīlies, lai gan varam būt arī lepni par padarīto.''

Izmantotie resursi:
fifa.com


, 2010-06-26 02:02, pirms 14 gadiem
Šveices izlases galvenais treneris Otmārs Hicfelds:
Atskatoties uz aizvadītajām trīs spēlēm, tomēr jāatzīst, ka ar šādu sniegumu neesam pelnījuši iekļūt 1/8 finālā.
zelta vardi
, 2010-06-26 02:11, pirms 14 gadiem
nu tas nozīmē, ka nebija 100% tomēr koncentrējušies uz šo spēli, jo ar 100% koncentrāciju būtu izdevušās vismaz pāris "pēdējās precīzās piespēles"
, 2010-06-26 02:21, pirms 14 gadiem
Nu vismaz Hicfelds godīgi atzina, ka nav ko meklēt 1/8 finālā ar šādu sniegumu. Bet no otras puses ļoti gribējās, lai Šveice tiek tālāk, jo tik skaistu aizsardzības futbolu nespēlē neviena no izlasēm. Daudzi pļurkst, ka Šveice spēlē antifutbolu vai nesmuku futbolu, bet es tam galīgi nepiekrītu, jo futbols ir skaists, arī tad, ja vienai komandai ir bumbas kontrole, bet viņi nek nevar padarīt pretiniekam. Gluži kā tas bija šī gada ČL pusfinālā un finālā ar Inter. Vienīgais žēl attiecībā uz Šveici, ka viņi ir palaiduši garām iespēju izspiest maksimumu no tās zelta paaudzes, kas viņiem bija. 2004. gada EČ Kreipāns teica, ka Šveicei īstais finālturnīrs vēl tikai būs, ka Šveice spēs sasniegt augtas virsotnes. Bet izrādījās, ka nekā.
, 2010-06-26 03:02, pirms 14 gadiem
Njaa..[peedeejas piespeeles] tas jau atkal pēc sizheta- Ja butu tad būtu...

Sviests! Pasi vainīgi!
, 2010-06-26 04:15, pirms 14 gadiem
Hondurasa uzvarēja,tikai golu neieskaitīja
, 2010-06-26 10:11, pirms 14 gadiem
Par kādu uzbrukumu runā Hicfelds, Ja Hondurasas tad jā, tur pietrūk pēdējās piespēles, bet tiem sierēdājiem vispār uzbrukuma var teikt, ka nebija.
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.