Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Ignaševičs: ''Vairāki spēlētāji apsver domu beigt karjeru Krievijas izlasē''

Ignaševičs: ''Vairāki spēlētāji apsver domu beigt karjeru Krievijas izlasē''
Sergejs Ignaševičs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pēc 2010. gada Pasaules kausa izcīņas ''play-off'' atbildes mača pret Slovēniju, kurā Krievijas izlase piekāpās slovēņu futbolistiem ar 0:1 un divu spēļu summā zaudēja ceļazīmi uz nākama gada finālturnīru, Krievijas izlases aizsargs Sergejs Ignaševičs pastāstījis par atmosfēru komandā.

Kā zināms, trešdien 2010. gada Pasaules kausa izcīņas ''play-off'' atbildes mačā Slovēnija savā laukumā ar rezultātu 1:0 pārspēja Krievijas izlasi un, tikai pateicoties vairāk gūtajiem vārtiem pretinieku laukumā (pirmajā spēlē 1:2), divu spēļu summā svinēja uzvaru pār savu pretinieku, garantējot vietu nākamā gada PK izcīņas finālturnīrā. Savukārt krieviem jāpaliek mājās. Krievijas izlases aizsargs, kurš ikdienā pārstāv Maskvas klubu ''CSKA'', pastāstījis par emocijām un atmosfēru, kas pēc sāpīgās neveiksmes šobrīd valda komandā.

''Pašreiz emocijas ir rimušās, bet palikušas tikai dziļa vilšanās sajūta. Joprojām nespēju noticēt tam, ka nebrauksim uz PK finālturnīru, tāpēc vēlos atvainoties visiem līdzjutējiem. Kas notika komandā pēc spēles beigām? Neviens nespēja noticēt, ka šis fakts patiešām ir noticis – vieni vārti, viena spēle var pārvilkt strīpu pāri divu gadu ilgam un grūtam darbam. Un nevar arī teikt, ka mums paveicās, jo mēs tik tiešām pielikām maksimums pūļu, lai sasniegtu mērķi un pelnījām iekļūt PK finālturnīrā. Protams, mēs daudz runājām par to, kas mums neizdevās atbildes mačā, taču labi, ka šajā sarunā nebija abpusēju pārmetumu. Šo neveiksmi mēs pārcietām visi kopā, vienam otru atbalstot. Kad ielidojām Krievijā un vēlāk šķīrāmies, tad, atvadoties, paspiedām viens otram roku un apķērāmies. Kolektīvs joprojām palicis dzīvs, un man liekas, ka šis zaudējums padarīs mūs stiprākus.''

Tāpat 30 gadus vecais futbolists, kurš Krievijas izlasi pārstāv kopš 2002. gada, valstsvienības rindās aizvadot 55 spēles un gūstot četrus vārtus, atklāja, ka vairāki spēlētāji apsver iespēju beigt karjeru izlases rindās: ''Pagaidām nav īsti skaidrs, kurš būs Krievijas Futbola savienības jaunais prezidents (pirmdien, 23. novembrī, no amata atkāpsies Vitālijs Mutko) un līdz ar to nav skaidrs, kurš būs izlases treneris. Ar puišiem esam izrunājuši, kādas varētu būt izmaiņas, taču šīs sarunas paliks komandas iekšienē. Vairāki futbolisti apver iespēju beigt karjeru izlases rindās, taču man to ļoti negribētos. Lai nu kā, pašlaik vajag nedaudz nogaidīt.''

Izmantotie resursi:
gazeta.ru

  +9 [+] [-]

, 2009-11-20 17:46, pirms 14 gadiem
Manuprat Hiinks izveidoja gados diezgan jaunu komandu, tapec ja kas nodoma aiziet nebus jau tas iistais pamatsastava viirs.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-20 17:50, pirms 14 gadiem
Lai tik iet prom no izlases un dod vietu jaunajiem.. naturalizētajiem ārzemniekiem!

     [+] [-]

, 2009-11-20 17:57, pirms 14 gadiem
Kārlis Villerušs rakstīja: Lai tik iet prom no izlases un dod vietu jaunajiem.. naturalizētajiem ārzemniekiem!
arstejies... salidzinajuma ar LV izlasi uz Rus izlasi neviens naturalizetais speletajs nekandite!!!

  +4 [+] [-]

, 2009-11-20 18:03, pirms 14 gadiem
Tas viss notika dēļ vecās un banālās pretinieka nenovērtēšanas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-20 18:28, pirms 14 gadiem
ai viss ok bus vinjiem, vinji tiesjam parak atri paceljas no ousiders lidz 3 vietai EU cempi. Laiks pardomam, viss ir pareizi.

  -3 [+] [-]

, 2009-11-20 18:33, pirms 14 gadiem
Rallijfans rakstīja: Ko tie Krievi bēdā...lai naturalizē 11 brazīliešus un viss būs OK
Krievija tak "mazākā" valsts pasaulē...grūti atrast talantīgus futbolistus
naturalizet jau var, bet ja tu nebutu tik dumsh tad zinatu, ka pieteikts spelei var but tikai 1 naturalizetais. tu vel izdoma ieteikumu kinai, tas ari drosi bus loti radoss.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-20 18:35, pirms 14 gadiem
Kārlis Villerušs rakstīja: Lai tik iet prom no izlases un dod vietu jaunajiem.. naturalizētajiem ārzemniekiem!
Ak dievs, it ka Krievijai nav citu speletaju

     [+] [-]

, 2009-11-20 19:53, pirms 14 gadiem
jā, es piekrītu, ka pēc tāda aprāviena ir jābeidz karjera izlasē. nav šie spēlētāji pelnījuši spēlēt tādā izlasē.

     [+] [-]

, 2009-11-20 20:04, pirms 14 gadiem
lahanulasj šī paaudze. smagi

     [+] [-]

, 2009-11-23 00:06, pirms 14 gadiem
nu ja apsver domu,lai tak tinas,kuram te interese muzigas krievu futbola problemas