Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Deku un Alvešam nelieli savainojumi

Deku un Alvešam nelieli savainojumi
Pirmā mača vienīgo vārtu autors Brunu Alvešs
Foto: AFP/Scanpi

Uz jautājuma zīmes ir Portugāles izlases futbolistu Deku un Brunu Alveša iziešana laukumā rītdienas mačā pret Bosniju un Hercegovinu. Savukārt bosnietis Zvjezdans Misimovičs uzskata, ka iespējams ir viss, un sola spēlēt ļoti uzbrūkošu futbolu.

"Mums vajadzēja spēlēt drošāk jau no paša sākuma, ne tikai otrajā puslaikā. Mača sākumā mēs bijām pārāk piesardzīgi un nevēlējāmies pieļaut kļūdas. Vietējās publikas priekšā mēs noteikti spēlēsim daudz uzbrūkošākā stilā," sacīja Bosnijas un Hercegovinas izlases uzbrucējs Zvjezdans Misimovičs.

"Viss ir iespējams, un to, kas uzvarēs, rādīs tikai laiks. Par lielu panākumu uzskatām jau to, ka tikām tik tālu - tas ir mūsu valsts lielālais sasniegums kvalifikācijas turnīros līdz šim. Protams, domājam pozitīvi, taču jābūt gataviem it visam. Ja iekļūtu finālturnīrā, tas būtu neticami. Tas noteikti būtu valsts lielākais panākums pēdējos gadus, un cilvēki būtu eiforijā. Agrāk daudzi skeptiski skatījās uz izlases iespējām, taču tagad futbols bez šaubām ir sporta veids numur viens," bosniešu futbolists turpināja.

Bosnijas un Hercegovinas izlases galvenais treneris Miroslavs Blaževičs un futbolisti apgalvo, ka izlase spēlēs ļoti uzbrukošu futbolu. Tomēr sēdēt aizsardzībā nedomā arī portugāļi. "Esam šeit tikai ar vienu mērķi - uzbrukt un gūt vārtus. Jau kopš pirmās minūtes centīsimies gūt vārtus," kaujinieciski noskaņots bija Portugāles izlases galvenais treneris Karlušs Keirošs. Rīt laukumā, protams, iziet nevarēs Portugāles izlases lielākā zvaigzne Krištianu Ronaldu, taču sestdien nelielus savainojumus guva arī Deku un Brunu Alvešs. Abu futbolistu došanās laukumā joprojām ir zem jautājuma zīmes.

Izmantotie resursi:
FIFA
PortuGOAL


, 2009-11-17 19:20, pirms 15 gadiem
No vienas puses gribētos lai Portugāļiem ir abloms, bet tomeer patiik kaa vini speelee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-17 20:16, pirms 15 gadiem
nu, šie divi zaudējumi ir ļoti būtiski, ja Bosnija spēlēs tā pat, kā iepriekš. Alavešs ir aizsardzības balsts, iespējams, kurš arī neļāva bosniešiem realizēt savus daudzos momentus. bet Deku ir iespējams nozīmīgākā Portugāles figūra laukuma centrā. redzēsim kā būs, bet būs grūti.
, 2009-11-18 08:38, pirms 15 gadiem
Nu protugāļiem vispār ar tiem savainojumiem nejiet Ronaldo, Deko, Alvešs tak pietiks to savainojumu. Riebjas jau klausīties vēl Bosingva norakstīts uz 3 mēnešiem par daudz jau traumu
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.