Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Anelka: ''Lai justos drošāk, jāgūst vārti''

Anelka: ''Lai justos drošāk, jāgūst vārti''
Deimjens Dafs un Nikolā Anelka pirmajā mačā
Foto: PA Wire/Scanpix

Rīt tiks aizvadītas četras 2010. gada Pasaules kausa izcīņas ''play-off'' atbildes spēles. Vienā no mačiem savā starpā tiksies Francijas un Īrijas izlases. Abu komandu spēlētāji sniedza komentārus pirms gaidāmās cīņas.

Atgādināsim, ka sestdien Īrijā uzvaru ar minimālu rezultātu 1:0, pateicoties Nikolā Anelkas gūtajiem vārtiem, svinēja Francijas futbolisti. Rīt abas komandas tiksies vēlreiz, šoreiz jau Francijā, un spēcīgākā komanda divu spēļu summā garantēs sev vietu nākošā gada PK izcīņas finālturnīrā.

Pirms gaidāmās cīņas komentārus sniedza abu izlašu spēlētāji – francūzis Nikolā Anelka (nekad vēl nav ticis iekļauts izlases rindās PK izcīņai) un īri Kevins Doils, Deimjens Dafs un Robijs Kīns.

Francijas izlases uzbrucējs Nikolā Anelka: ''Pirmajā mačā nevarējām spēlēt savu spēli. Arī pirmais puslaiks mūsu izpildījumā nebija diez ko labs. Tad mēs aprunājāmies un teicām viens otram, kas un kā jādara. Rīt centīsimies gūt vārtus, jo tikai tad mēs varam justies drošāk un spēlēt brīvāk. Tāpat mēs vēlamies saviem līdzjutējiem ''Stade de France'' stadionā sniegt ko īpašu.

Protams, ir svarīgi gūt vārtus izbraukumā, jo ''play-off'' šādi vārti ir ļoti nozīmīgi. Ar pirmā mača rezultātu esam apmierināti, jo vēlējāmies atbraukt mājās un pierādīt, ka varam sasniegt labu rezultātu. Taču mēs nedrīkstam pacelt degunus, jo visādi var notikt.''

Īrijas izlases uzbrucējs Robijs Kīns: ''Kvalifikācijas cikla laikā jau esam spēlējuši ar tādu varenu izlasi kā Itālija un guvām labus rezultātus, tāpēc mēs zinām, ka arī šoreiz varam paveikt ko līdzīgu. Tas nebūs viegli, bet mums ir jātic. Mums jātic, ka varam iekļūt PK finālturnīrā, ka varam gūt vārtus Francijā, iespējams, pat vairāk nekā vienus un nosargāt savus vārtus sausus. Pirmajā mačā viņiem nemaz nebija daudz momentu, taču viens mums maksāja ļoti dārgi. Pašiem gan mums arī nebija ļoti daudz momentu, bija tikai tādi pusmomenti.''

Īrijas izlases pussargs Deimjens Dafs: ''Iepriekšējā mačā mēs palaidām garām labas iespējas gūt vārtus, taču tagad atkal esam noskaņoti iet tikai uz priekšu. Es nepārtraukti domāju par šo atbildes spēli. Šodien, kad pamodos, tā bija mana pirmā doma. Domāju, ka mums jāiziet laukumā un vienkārši jāizbauda šis mačs. Mēs joprojām ticam, ka varam iekļūt Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.''

Īrijas izlases uzbrucējs Kevins Doils: ''Lai uzvarētu, mums jāgūst vārti. Mēs braucam uz Franciju un mums ir nepieciešams vismaz viens gols. Ja ne divi, tad vismaz viens, lai spēlētu papildlaiku, protams, ar nosacījumu, ka savus vārtus nosargājam neskartus, un tad jau redzēs, kas notiks tālāk. Pirmajā spēlē bijām tuvu uzvarai. Mums bija pāris labu iespēju, taču mēs nespējām bumbu iesist vārtos. Francijas gūtos vārtus nevar nosaukt pat par pusmomentu, jo tas bija laimīgs rikošets. Esam guvuši vārtus arī pret pasaules čempioniem itāļiem, tad, kāpēc gan mēs nevarētu paveikt to pašu pret Franciju?''

Izmantotie resursi:
skysports.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-17 16:25, pirms 15 gadiem
Kāds var pateikt vai pa EUROSPORT , EUROSPORT2 , SPORT PLANET VAI KRIEVIJAS PIRMO KANALU rādīs šādas spēles :

FRANCIJA - IRIJA
SLOVENIJA - KRIEVIJA
UKRAINA - GRIEĶIJA
Slēpts komentārs: Grēbers
Slēpts komentārs: kriish
, 2009-11-17 16:40, pirms 15 gadiem
kriish rakstīja: FIFA parūpēsies, lai Francija tiktu
nu jau tu te murgo...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-17 17:22, pirms 15 gadiem
lai justos dro;saak jaaguust vaarti un veelams ar riko;setu
, 2009-11-17 17:26, pirms 15 gadiem
Taalaak tiks France, Portugal, Slovenia and Ukraina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-17 18:03, pirms 15 gadiem
micers9 rakstīja: Taalaak tiks France, Portugal, Slovenia and Ukraina
un Krievija netiks? ;D

Es vairāk sliecos uz Grieķiju, nekā uz Ukrainu, lai veicas visām komandām (:
, 2009-11-17 18:30, pirms 15 gadiem
beediigas zinjas Arsenal faniem- savainojumu guvis Gibbs speelee pret lietuvu (u21), taa luuk..
, 2009-11-17 20:14, pirms 15 gadiem
hamleta_teeva_reegs rakstīja: beediigas zinjas Arsenal faniem- savainojumu guvis Gibbs speelee pret lietuvu (u21), taa luuk..
Nu "burvīgi", jo Klišī it kā jau ir traumēts! Kurš tagad spēlēs kreisajā malā? Ebuē varētu vēl ielikt..
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.