Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Blaževičs: "Uzbruksim kā izsalkuši vilki"

Blaževičs: "Uzbruksim kā izsalkuši vilki"
Miroslavs Blaževičs
Foto: AP/Scanpix

Bosnijas un Hercegovinas izlases galvenais treneris Miroslavs Blaževičs vietējam laikrakstam "Dnevni Avaz" sacīja, ka izlase spēlēs uzbrūkošu futbolu un jau no pirmajām minūtēm izdarīs milzīgu spiedienu Portugāles izlases cietoksnim. Mačs notiks trešdien plkst. 21:45.

"Šajās pāris atlikušajās dienās pirms spēles man ir jānoskaņo futbolisti uzbrukt Portugālei kā izsalkušiem vilkiem. Mēs uzbruksim, un tāpēc mums ir nepieciešams publikas atbalsts. Komandai jau no pirmajām minūtēm jāizdara tik liels spiediens, lai portugāļi nesaprastu, kas notiek," kaujinieciski noskaņots bija Bosnijas un Hercegovinas izlases galvenais treneris Miroslavs Blaževičs.

Bosnijā dzimušajam horvātam Blaževičam, kura lielākais panākums karjerā ir Horvātijas izlases aizvešana līdz trešajai vietai 1998.gada Pasaules kausa izcīņā, trešdien nāksies iztikt bez trim pamatsastāva futbolistiem. Nopelnīto brīdinājumu dēļ laukumā nevarēs doties Francijas kluba "Montpellier" aizsargs Emirs Spahičs un pussargi Elvirs Rahimičs (Maskavas "CSKA") un Samirs Muratocvičs (Grācas "Sturm").

Atgādinām, ka pirmajā spēlē sestdien ar 1:0 pārāki bija Portugāles izlases futbolisti. Vienīgos vārtus guva Brunu Alvešs. Bosnijas un Hercegovinas izlases bilance savā laukumā aizvadītajā kvalifikācijas turnīrā ir diezgan pozitīva - uzvara pār Igauniju (7:0), Armēniju (4:1) un Beļģiju (2:1), neizšķirts pret Turciju (1:1), kā arī zaudējums pret Spāniju (2:5).

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
dnevniavaz.ba


, 2009-11-16 15:32, pirms 15 gadiem
Un aizbrauksiet mājās vēl lielākā badā
, 2009-11-16 15:35, pirms 15 gadiem
Nu tad jau redzēsim kā viņi uzbruks protugāļiem padodas pretuzbrukumi ļoti labi
, 2009-11-16 15:36, pirms 15 gadiem
Vini jau speles majas....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-16 16:11, pirms 15 gadiem
mr.buzzerbeater rakstīja: ja gribat izsmieties, tad aplūkojiet šo video
varēsiet redzēt alkohola sekas uz studentēm......

http://www.youtube.com/watch?v=ru_eGunoEiw
Tev visi nav mājās? ko tu to sūdu vari bāzst zem visiem rakstiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-16 16:36, pirms 15 gadiem
man patīk viņu noskaņojums. Mājās Bosnija var pārspēt jebkuru, tikai ka neiekrīt uz Portugāles kontrām jo jāspēlē taču pret pasaules klases komandu
, 2009-11-16 18:24, pirms 15 gadiem
Bosnijai vajadzēja uzvarēt pirmajā spēlē. viņi bija labāki, bet realizācija pat ar tādiem spēlētājiem kā Džeko un Misimovičs nebija... ja pie tā piestrādās un veidos tik pat lieliskus momentus otrajā spēlē, tad Bosnija teiks ''sveiki'' Pasaules Kausam.
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.