Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Rehāgels: "Apzināmies, ka šodien bija jāgūst vārtus"

Rehāgels: "Apzināmies, ka šodien bija jāgūst vārtus"
Oto Rehāgels
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas pirmajā "play-off" mačā Atēnās Grieķijas izlase nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Ukrainu. Pēc mača abu komandu treneri dalījās savās pārdomās.

Oto Rehāgels, Grieķijas izlases treneris: "Apzināmies, ka šodien bija jāgūst vārtus. Tomēr mums pretī stājās ļoti laba komanda, kuras rindās var izcelt divus labus uzbrucējus un laukuma vidū spēlējošo Timoščuku. Izgājām laukumā ar mērķi uzvarēt, taču pretinieks neļāva mums to izdarīt. Karagunis un Katsuranis centās vadīt komandas spēli, visi spēlētāji paveica milzīgu darba apjomu. Mūsu spēle uzbrukumā lielā mērā bija atkarīga no pretinieka darbībām aizsardzībā. Sastāvs atbildes mačam? Pirmām kārtām man jāredz spēlētāju gatavība pēc šīs pirmās spēles. Centīsimies Ukrainā paveikt to, kas šodien neizdevās."

Aleksejs Mihaiļičenko, Ukrainas izlases treneris: "Izšķirošā spēle notiks Doņeckā, kur mums būs savu līdzjutēju atbalsts. Tur tad arī viss izšķirsies. Šodien spēle bija noslēgta. Mums bija jāspēlē uz pretuzbrukumiem, nedodot sāncenšiem daudz iespēju uzbrukumā. Noteikti rezultāts šodien varēja tikt sasniegts labāks. Bet ja vērtē šobrīd uz karstām pēdām, tad neizšķirts ir pilnīgi normāls iznākums. Mums jāizanalizē un jāizdomā, ko mainīt atbildes spēlē. Šobrīd par sastāva vai taktikas maiņu neko nepateikšu. Visdrīzāk spēle būs līdzīga. Abu komandu izredzes paliek vienādas."

Izmantotie resursi:
football.ua


, 2009-11-14 23:14, pirms 15 gadiem
Ceru ka Doņeckā Ukraina pārmācīs Grieķus.

Par Ukrainu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BekhemsLV
, 2009-11-15 01:17, pirms 15 gadiem
cerams ka pavlucenko atriebsies par Latvijas izlases zaudejumu pret Griekiem!!!
, 2009-11-15 08:56, pirms 15 gadiem
Shevam gaidāms darbs Doņeckā.
, 2009-11-15 09:49, pirms 15 gadiem
reinisl rakstīja: Shevam gaidāms darbs Doņeckā.
mudaks romāns spēlē krievijas valstsvienībā
, 2009-11-15 13:49, pirms 15 gadiem
Stulbi jums!
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.