Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Verpakovskis: "Prognozēju Ukrainas uzvaru – 1:1 un 2:1"

Verpakovskis: "Prognozēju Ukrainas uzvaru – 1:1 un 2:1"
Māris Verpakovskis
Foto: AFP/Scanpix

Nesen sakarā ar gaidāmo PK2010 Eiropas zonas kvalifikācijas turnīra „play-off” spēli starp Grieķiju un Ukrainu publicējām Latvijas futbola izlases trenera Aleksandra Starkova interviju ukraiņu medijiem, bet šodien Ukrainas avīzē ir izlasāms arī Māra Verpakovska viedoklis.

Māris Verpakovskis: „Pēc uzvarētā „Euro2004” grieķiem ir pieklājīgs pašvērtējums. Viņi uzskata sevi par vareniem. Taču paši saprot, ka šobrīd spēlē tā ne pārāk. Domāja, ka tiks uz finālturnīru, ieņemot grupā 1. vietu. Bet beigās tik tikko dabūja otro. Visu parādīs sestdienas mačs. Ja ukraiņi nezaudēs, tad atbildes spēlē Doņeckā, ņemot vērā arī Ukrainas laika apstākļus, Grieķija noteikti neuzvarēs. Būs auksti. Dodu 51%, ka uz DĀR tiks Mihaiļičenko trenētā Ukraina. Lieku uz 1:1 Atēnās un 2:1 ukraiņu labā Doņeckā. Grieķiem ir problēmas ar aizsardzību. Pret viņiem vienmēr var aizskriet pretuzbrukumā, bet Ukrainai ir meistari, kuri var visu izdarīt augstākajā līmenī.

Te Grieķijā daudzi medijos raksta, ka grieķiem jāmaina treneris un ka jāveic paaudžu maiņa. Sak, savu jau nospēlējuši. Kaut ko jaunu vajagot. Domāju, Ukraina var stimulēt šos procesus. Daudzi šeit vēlas Rehāgela atlaišanu. Taču jebkurā gadījumā Grieķijai Atēnās būs milzu atbalsts no skatītājiem. Es gan jutīšu līdzi savam bijušajam trenerim Kijevas „Dynamo” laiko Mihaiļičenko un viņa komandai. Tas, ka Ukraina no turpmākas cīņas izsita Horvātiju, pierāda, ka ukraiņi ir cīnītspējīgi.”

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2009-11-13 13:29, pirms 15 gadiem
par ukrainu!grieķi ir uzvarējuwi lai tagad arī zaudē, a to viņi sevi par baigi stipro komandu uzskata,ukraiņi ir labāki!
, 2009-11-13 13:31, pirms 15 gadiem
viennozimiigi par ukrainu
Slēpts komentārs: barca the best
, 2009-11-13 13:41, pirms 15 gadiem
laikam uzlicis tokiti uz Ukrainu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-13 15:04, pirms 15 gadiem
Man gan kaut kā tā neliekas. Bet nu tad jau redzēs...
, 2009-11-13 16:58, pirms 15 gadiem
es arī domāju ka ļoti daudz ko izšķirs spēle Grieķijā. Ja ukraiņiem tur izdosies nezaudēt tad čau, grieķi
, 2009-11-13 22:40, pirms 15 gadiem
es pa haholiem lai parada tiem griekiem kur raki zimujet ,sarauj brali haholi letini par jums
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.