Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Ko ukraiņi saka par grieķiem?

Ko ukraiņi saka par grieķiem?
Andrijs Ševčenko un Artjoms Miļevskis
Foto: AFP

Jau šajā sestdienā Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonā norisināsies pirmās „play-off” spēles. Latvijas futbola izlases pāridarītāja Grieķija savā laukumā uzņems Ukrainas valstsvienību. Ko par grieķiem saka ukraiņu spēlētāji un treneri?

Ukraiņu treneris Andrejs Baļs: „Grieķijas izlasē neviens spēlētājs nav dāvana. Nepatīkamu pārsteigumu var sagādāt jebkurš. Taču īpaši bīstams ir viņu bombardieris Gekas, kurš izceļas ar savu neatlaidību un tiekšanos uz vārtiem. Grieķija – pieredzējusi komanda. Tāpēc mūsu puišiem jāieslēdz lieli ātrumi. Tieši ātrums un kolektīva darbība ir panākumu atslēga, lai tiktu uz Pasaules kausa finālturnīru.”

Ukrainas izlases uzbrucējs Andrijs Ševčenko: „Grieķijas izlase – augumā ražena, atlētiska komanda, kura spēlē kolektīvu futbolu ar akcentu uz aizsardzību un nesliktiem uzbrucējiem, kuri nepārtraukti atrodas kustībā. Spēles nebūs vieglas. Kas mani apmierinās? Tikšana uz finālturnīru. Neatdalu šīs divas spēles. Abas jānospēlē labi. Tā, lai tiktu uz DĀR.”

Ukrainas izlases uzbrucējs Artjoms Miļevskis: „Kā reizi šodien mēs noskatījāmies video ierakstu, kurā redzama Grieķijas un Izraēlas spēle. Jau pirmajā acu uzmetienā redzams, ka Grieķijas komandas spēlētāji ir ar lieliskiem cīnītāju raksturiem, un šī vienība neļauj pretiniekam realizēt viņu spēles plānu. Šī, manuprāt, ir stiprākā viņu puse. Tāpat jāņem vērā lielais grieķu fanu atbalsts. Esmu pārliecināts, ka mums klāsies smagi.”

Ukrainas izlases pussargs Anatolijs Timoščuks: „Domāju, ka tagad jebkura izlase no mums baidīsies, ne tikai Grieķija. To esam panākuši paši ar savu sniegumu un to, kāda ir katra mūsu futbolista attieksme treniņos un spēlēs. Mēs visi apzināmies šo maču lielo nozīmi. Bet uz Grieķiju viennozīmīgi brauksim pēc uzvaras. Visi esam uz to noskaņoti jau pirmajā mačā. Kā būs – rādīs spēle.”

Ukrainas izlases aizsargs Dmitrijs Čigrinskis: „Grieķijai ir atlētiska komanda, kuru trenē Oto Rehāgels. Zināms, ka vācu speciālists vienmēr no saviem spēlētājiem pieprasa dzelžainu disciplīnu un prot labi organizēt komandas darbības. Lai arī grieķiem nav spilgtu zvaigžņu, tieši pateicoties kolektīvam, nevis individualitātēm, Grieķija 2004. gadā uzvarēja Eiropas čempionātā. Mums šobrīd galvenais ir tikt skaidrībā ar pretinieka taktisko zīmējumu, bet pēc tam jau varēs izdarīt secinājumus.”

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2009-11-11 13:28, pirms 15 gadiem
Es par ukraiņiem. negribas, lai Gekass tiek uz PČ.
, 2009-11-11 13:28, pirms 15 gadiem
buusu par ukrainu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: vienkarsi eriks
, 2009-11-11 13:49, pirms 15 gadiem
iespējams interesantākā cīņa notks tieši starp šīm komandām. lai nu kā, jāpiekrīt, ka Grieķija māk pārsteigt. tik tiešām ļoti cīnās viņi un uz visiem 100%, tāpēc būs grūti.
, 2009-11-11 14:19, pirms 15 gadiem
vienkarsi eriks rakstīja: daunis esi tas ka divi cilveki uzraksta kad ir par ukrainu tas nenozime kad visa latvija ir par ukrainu
es jau sen un jebkurā turnīrā esmu par Ukrainu!
un pēc norvēģu soģa iedotās pendeles vēl ilgi jebkurā turnīrā būšu pret Grieķiju!
, 2009-11-11 14:20, pirms 15 gadiem
Ševa iestāda 3 golus,un grieķi paliek mājās olīves rīt!!!
Slēpts komentārs: reikons
, 2009-11-11 14:29, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: iespējams interesantākā cīņa notks tieši starp šīm komandām. lai nu kā, jāpiekrīt, ka Grieķija māk pārsteigt. tik tiešām ļoti cīnās viņi un uz visiem 100%, tāpēc būs grūti.
Ar ko Grieķi mācēja pārsteigt mūs 10 okt?
Ar Ovrebo!Un kā redzējām tie grieķu 100% tādi pašvaki vien bija!
Pret Ukrainu paredzu tiesneši neapbižos Grieķus nekādā gadījumā!
, 2009-11-11 14:56, pirms 15 gadiem
esmu pārliecināts, ka Ukraina uzvarēs Grieķiju ar visiem tās "gekasiem".
, 2009-11-11 15:03, pirms 15 gadiem
PAR VIENU LIELU UKRAINU
, 2009-11-11 15:08, pirms 15 gadiem
Baigie Ukraiņu atbalstītāji salasījušies.
Man abas izlases nepatīk, tā kā man principā vienalga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-11 15:46, pirms 15 gadiem
sasperjods rakstīja: UKR vēsturiski ir mūs bēdubrāļi, tāpēc LAT jābūt par UKR
kadi bedubralji ??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-11 16:49, pirms 15 gadiem
Viennozīmīgi par Ukrainu
, 2009-11-11 18:13, pirms 15 gadiem
manutdsucks rakstīja: kadi bedubralji ??
Par "golodomoru" esi dzirdējis?! Un par latviešu izsūtīšanām uz Sibīriju?! Un par to, ka dažs labs austrumu kaimiņš ukraiņus tāpat kā mūs sauc par fašistiem?!

Par lielu Ukrainu!
, 2009-11-11 20:23, pirms 15 gadiem
Par Ukrainu! grieķiem netikt uz DĀR, jo viņi to nav pelnījuši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-11 21:35, pirms 15 gadiem
Canterano rakstīja: Par "golodomoru" esi dzirdējis?! Un par latviešu izsūtīšanām uz Sibīriju?! Un par to, ka dažs labs austrumu kaimiņš ukraiņus tāpat kā mūs sauc par fašistiem?!

Par lielu Ukrainu!
Tas ''austrumu kaiminsh'' jau sen kaa nepastav...
nejauc Krieviju ar PSRS ))
Ja kas, krievus izsutija uz Sibiriju vairak par ukrainiem, latveisheim, lietuviesheim, igaunjiem kopaa...
Kaa vienmer atrodas kads, kas jauc sportu ar politiku..
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.