Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:319, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Bekhems slavē Kapello

Bekhems slavē Kapello
Veins Rūnijs un Deivids Bekhems
Foto: AP/Scanpix

Viens no populārākajiem angļu futbolistiem Deivids Bekhems, kurš šobrīd no Losandželosas ''Galaxy'' ir izīrēts Itālijas A sērijas komandai ''AC Milan'', uzslavējis Anglijas izlases galveno treneri Fabio Kapello, kurš spējis sapurināt Anglijas izlasi.

Fabio Kapello kļuva par Anglijas izlases galveno treneri 2007.gadā pēc tam, kad Anglijas izlase nespēja kvalificēties 2008.gada Eiropas čempionātam. Kapello vadībā Anglijas izlase pārliecinoši kvalificējās 2010.gada Pasaules kausa izcīņai un tiek saukta par vienu no favorītēm uz titulu.

Angļu pussargs Deivids Bekhems, kurš nākamos piecus mēnešus aizvadīs Itālijas A sērijas komandā ''AC Milan'', ir uzslavējis Kapello, atzīstot, ka viņš ir sapurinājis futbolistus: ''Viņš dod mums pārliecību. Futbolisti, izejot uz laukuma, ir pārliecināti, ka uzvarēs. Kapello komandā ir ienesis lielu profesionalitāti un visi tagad pret spēlēšanu izlasē izturas ar lielāku nopietnību. Futbolisti ļoti respektē viņu. Es ļoti respektēju gan viņu, gan Seru Aleksu Fergusonu, pie kura trenējos ilgus gadus ''Manchester United''.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


, 2010-01-03 15:48, pirms 14 gadiem
cenšas izspiest sev vietu izlasē ar rakstiem visādām avīzēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-03 15:53, pirms 14 gadiem
bandidas rakstīja: cenšas izspiest sev vietu izlasē ar rakstiem visādām avīzēm.
šaubos vai Kapello ir tik ''lēts'', ka dēļ tādas slavēšanas ieliks Behemu sastāvā. Viņam būs jāizcīna vieta !
, 2010-01-03 15:56, pirms 14 gadiem
luisnani rakstīja: šaubos vai Kapello ir tik ''lēts'', ka dēļ tādas slavēšanas ieliks Behemu sastāvā. Viņam būs jāizcīna vieta !
nu es domāju,ka viņam tas ir pa spēkam- ļoti gribētu viņu redzēt spēlējam izlases formā DĀR!
, 2010-01-03 16:10, pirms 14 gadiem
Es arī gribētu Bekhemu redzēt izlasē, angļiem viņš noderētu !
, 2010-01-03 16:16, pirms 14 gadiem
Varbūt šis bija nedaudz ''caur ziediem'' ...

jokoju, Deividam jāizcīna šī vieta sastāvā, protams.
, 2010-01-03 16:58, pirms 14 gadiem
Kaut vai rezervē, bet sastāvā uz PK Bekhems visticamāk būs.
, 2010-01-03 18:13, pirms 14 gadiem
kurs vel ? skat. pedejo golu, protams... youtube.com: YouTube
- All the FreeKicks from David Beckham
Džons Terijs 
Foto: AFP/Scanpix
19

Terijs beidz karjeru Anglijas izlasē

Ilggadējais Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Džons Terijs paziņojis, ka 31 gada vecumā nolēmis koncentrēties klubu karjerai ar Londonas "Chelsea" vienību un karjeru izlasē pēc deviņiem gadiem beidz.
Francs Bekenbauers 
Foto: AP/Scanpix
22

FIFA plāno mainīt futbola noteikumu nianses

Starptautiskā Futbola federāciju Asociācija (FIFA) plāno veikt zināmas izmaiņas futbola noteikumu niansēs, īpaši par aizmugures stāvokļa fiksēšanu un sarkano kartīšu piešķiršanu par pārkāpumiem soda laukumā.
Nikolā Anelkā
Foto: AFP/Scanpix
31

Anelkā diskvalificē uz 18 spēlēm, Evrā - uz piecām

Šodien Francijas Futbola federācija lēma par to, cik bargi sodīt Pasaules kausa izcīņas antivaroņus. Visbargākais sods, protams, tika Nikolā Anelkā, kurš ir diskvalificēts uz 18 mačiem, savukārt kapteinim Patrisam Evrā būs jāizlaiž piecas spēles.