Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" treneris: "Zaudējām divus punktus"

"Ventspils" treneris: "Zaudējām divus punktus"
Nunsio Dzavetjēri
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc UEFA Eiropas līgas grupu turnīra 2. kārtas spēles, kurā FK "Ventspils" nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Nīderlandes "Heerenveen", abu komandu treneri dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

''Pirmajā puslaikā zaudējām daudz bumbu, otrajā izdarījām dažas spēlētāju maiņas. Jāsaka, ka man ļoti patika "Ventspils" komandas uzbrukums,'' ar šādiem vārdiem preses konferenci iesāka holandiešu kluba galvenais treneris Jans de Jonge. ''"Ventspils" spēlē pavisam citādāk nekā mēs. Mūsu komandā situācija tagad ir ļoti sarežģīta, tāpēc tagad galvenais uzdevums ir stabilizēt mūsu spēli. "Ventspils" spēlējā tā, kā arī paredzēju. Mums viņus bija grūti pārspēt. Tāpat arī jāatzīmē, ka "Ventspils" ļoti labi darbojās pretuzbrukumos. Pirmajā puslaikā viņiem bija dažas iespējas gūt vārtus, taču otrajā jau mums. Runājot par mūsu apakšgrupu, tad vēl ir jāspēlē četras spēles, taču domāju, ka pirmā vieta tiks "Sporting", bet mēs pārējie cīnīsimies par otro vietu.''

"Esmu Latvija itālis, vai itāļu latvietis," jokojoties preses konferenci iesāka Ventspilnieku galvenais treneris Nunsio Dzavetjeri. "Esmu apmierināts ar mūsu futbolistu parādīto spēli. Pirmais puslaiks mūsu izpildījumā bija ļoti labs. Neļāvām mūsu pretiniekam neko izveidot. Pirmajās 45 minūtēs mums bija divas labas izdevības atklāt spēles rezultātu. Otrajā puslaikā patika pirmās 25 minūtes. Arī šajā laikā bija daži momenti, kuros varējām gūt vārtus. Pēdējās 15 minūtes man jau nepatika, jo nespējām kontrolēt bumbu."

"Gribētu atzīmēt, ka "Heerenveen" ir tā komanda, kas katrā spēlē praktiski gūst vārtus. Tā ir uzbrūkoša tipa komanda ar labiem spēlētājiem." Vai nav doma papildināties ar kādu jaunu uzbrucēju? ''Tā nav vienkārša lieta. Mums pietrūka daudzu vadošo spēlētāju. Pirmajā puslaikā mūsu uzdevums bija spēlēt kompakti, bet otrajā gūt uzvaru. Kā nospēlēja Edgars Gauračs? Viņam bija laba spēle. Komandai viņš deva daudz, taču dažreiz viņam kaut kas pietūka pēdējos metros. Kāpēc nespēlēja Aleksejs Višņakovs? Viņš bija saaukstējies.''

Uz jautājumu, vai komanda vienu punktu ieguva, vai tomēr divus zaudēja, treneris teica. "Rezultātā mēs zaudējām divus punktus, bet pieredzes ziņā ieguvām vērtīgus punktus. Gribētu piebilst, ka "Heerenveen" iepriekšējā spēlē bez gūtajiem vārtiem bija vēl kādas sešas izdevības, taču mūsu spēlē viņiem tik daudz iespēju nebija, tāpēc esmu apmierināts ar komandas aizsardzību."

"Kas svarīgāks – Eiropas līga, vai tomēr Latvijas čempionāts? Abas līgas, taču galvenais uzdevums uzvarēt Latvijā. Tai pat laikā cenšamies cienīgi izskatīties Eiropā un celt "Ventspils" komandas reitingu Eiropā."

"Vai nebija auksti? Mamma Mia!," iesaucās Dzavetjeri. "Rīt uz Latviju brauc mana sieva. Palūdzu viņai, lai atved siltās drēbes un tādas bikses, kuras var pavilkt zem garajām biksēm."

Slēpts komentārs: kangarz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +34 [+] [-]

, 2009-10-02 01:49, pirms 15 gadiem
Forss treneris ceru,ka Sporting sagaida Hertha un Herenveen liktenis
Slēpts komentārs: Kadrs23

  +5 [+] [-]

, 2009-10-02 01:55, pirms 15 gadiem
sakarīgs treneris!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 02:04, pirms 15 gadiem
Kadrs23 citiem nav vajadzīgi bet apskaties ka spēles rezultāts ir un jaunajiem ir no kā mācīties un nevar jau ielikt sastāvā visus jaunos TRu laikam no sporta nekā nesaproti... protams varēja būt kāds aukstākas klases uzbrucējs lai Gauracam būtu no kā mācīties un pilnveidot sevi bet šādi vinš tiek pie spēlēšanas un var arī sevi pilnveidot

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 02:07, pirms 15 gadiem
Nu, Kadr, nav īsti korekti spriest par spēli, ja redzēts tikai otrais puslaiks; ventspilniekiem šoreis daudz labāk izdevās pirmais.

 +17 [+] [-]

, 2009-10-02 02:07, pirms 15 gadiem
Jā, nabaga itālis - ziema pat vēl tuvu nav klāt Ko viņš teiks kaut kad Janvārī, kad būs pie - 30 grādiem
Slēpts komentārs: Kadrs23

  +6 [+] [-]

, 2009-10-02 02:34, pirms 15 gadiem
Prieks, ka Ventspils sāk izskatīties pēc Eiropas komandas, lai arī kādam Kadram23 joprojām nostaļģija pēc aziātu kultūras un nepārtrauktā mata laukuma malā!
Slēpts komentārs: Kadrs23

  +3 [+] [-]

, 2009-10-02 05:03, pirms 15 gadiem
gattiss rakstīja: Forss treneris ceru,ka Sporting sagaida Hertha un Herenveen liktenis
Pat neceri, Sporting sagaida pirmais zaudējums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-10-02 07:53, pirms 15 gadiem
Cienīgs rezultāts,bet Gauračam vajadzētu pielikt meistarībā.Nešaubos ka Rimkus būtu iesitis.Stulbi ja baumas par Rimku ir patiesas,bet tādā gadījumā atbalstu un saprotu kluba nostāju.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-02 07:58, pirms 15 gadiem
apsties ka tagat visi vinu slave,bet pirms tam visi vinu nolika

  +5 [+] [-]

, 2009-10-02 08:11, pirms 15 gadiem
Ventspils spēlēja kā līdzīgs ar līdzīgo. Tas vien ir labi - atcerēsimies prognozes pirms grupas turnīra, ka zaudes visiem. Pat pirms vakardienas spēles daudzi prognozēja, ka zaudesim un daudz. Manuprāt ļoti pietrūka Astafjevu un Laizānu - laukuma centrs un līdz ar to uzbrukums izskatītos stipri labāk. Par Edgaru neko sliktu nevar teikt. Protams no viņa, kā jau no uzbrūcēja, katrā spēlē prasīs vārtus, tas ir normāli. Bet nevajag arī mest akmeņus.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 08:32, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: nostaļģija pēc aziātu kultūras un nepārtrauktā mata laukuma malā!
un Eiropa nevens speletajs vai treneris nelamajas, man patik shis te mits, ololo

     [+] [-]

, 2009-10-02 08:51, pirms 15 gadiem
Kur palika tie brazīļi un citi pastiprinājumi.Nav neviena kas var trāpīt pa bumbu.Koļinko visumā labi,bet ar kulaku gandrīz savos vārtos....Uzbrucējiem nav idejas ko darīt ar bumbu pretinieka laukuma pusē,labāk viņi atspēlē atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 10:23, pirms 15 gadiem
sasperjods rakstīja: Koļinko tikai no otrajā puslaikā iegāja spēlē, Laizāns izlasei nav derīgs.
Koļinko iegāja tad kad vajadzēja, par Laizānu Tavu spriedumu neizprotu - viņš traumiņas dēļ nespēlēja.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 10:43, pirms 15 gadiem
godigi sakot, skatoties speeli klaatienee, patikaa ljoti Zamperini un Hodels... vispar aizsardziba bija tiiiri ok, pretuzbrukumi bija labi, ja vien tie buutu realizeeti ar shaadu modeli mees varam daudz, tikai ja mums buutu veel speecigaks raksturs, ar shaadu sastaavu jau pat var teikt, ka mums ir ko zaudeet un labaak bija vakar nosargaat no 0:0 nekaa iekrist velreiz un to punktu zaudeet....

P.S. domāju galvenā cīņa par 2 vietu būs ar sho komandu.
Sporting viss skaidrs un Herthai nebus varianti

     [+] [-]

, 2009-10-02 11:41, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: godigi sakot, skatoties speeli klaatienee, patikaa ljoti Zamperini un Hodels... vispar aizsardziba bija tiiiri ok, pretuzbrukumi bija labi, ja vien tie buutu realizeeti ar shaadu modeli mees varam daudz, tikai ja mums buutu veel speecigaks raksturs, ar shaadu sastaavu jau pat var teikt, ka mums ir ko zaudeet un labaak bija vakar nosargaat no 0:0 nekaa iekrist velreiz un to punktu zaudeet....

P.S. domāju galvenā cīņa par 2 vietu būs ar sho komandu.
Sporting viss skaidrs un Herthai nebus varianti
nu midā tomēr pietrūka Astafjevs... kkā Žigajevs malā labāk izskatās...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 11:50, pirms 15 gadiem
prieks par labu treneri un janak skatities uz Gauracu , nedaudz atgadina pec kustibam Tjeri, Ibrahamovicu, izradas Latvijai izaudzis Verpakovsaka labs aizstajejes...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-02 12:57, pirms 15 gadiem
masterboy rakstīja: kas bus decembrii
nav vairs tādu ziemu kā gadus 10-20atpakaļ, vai 70-jos, man pat ziemas zābaku nav un neplānoju tās pirkt, skumji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-02 13:35, pirms 15 gadiem
sasperjods rakstīja: Jura šobrīd ir neizlēmīgs, palēns un bez kreativitātes uzbrukumu ievadīšanās. šobrīd izlases pamatsastāvam pa vāju, nākamgad viss būs štokos
Lai Starkovs lemj cik viņs kreatīvs. Par nākamgadu jācer - Astafjevs nav mūžīgs un labi pussargi vienmēr noder.

     [+] [-]

, 2009-10-02 13:59, pirms 15 gadiem
sasperjods rakstīja: Koļinko tikai no otrajā puslaikā iegāja spēlē
Nu, ko tad viņam pirmajā puslaikā vajadzēja darīt? Uzbrukumam pieslēgties vai?
Pirmo pusstundu FKV dominēja, holandieši neizveidoja neko sakarīgu. Pēc tam viņi 5 minūtes saspēlējās FKV laukuma pusē aptuveni 25 m attālumā no vārtiem, bet tikko mēģināja bumbu pietuvināt soda laukumam, tā to zaudēja. Pēc tam atkal bija FKV pārsvars, bez nopieniem momentiem holandiešiem. Nesaprotu, ko te pārmest vārtsargam.
Kad otrajā puslaikā pretnieks pārņēma iniciatīvu, tad arī Koļonko parādīja, uz ko spējīgs. Spēlēja doši un pārliecinoši. Arī te ar viņa spēli viss bija kārtībā.

     [+] [-]

, 2009-10-02 14:46, pirms 15 gadiem
MALACI PROTAMS,BET TAISNIBA IR DZAVETJERI KA 2 PTS ZAUDEJAM,UN TIE BUTU LOTI NODERIGI