Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Video: Valakari: ''''Riga'' ir liels klubs, un mēs gribam spēlēt lielo klubu futbolu''

Pēc Latvijas futbola Virslīgas astotās kārtas spēles starp ''Riga'' un ''Metta'' komandām plašā pēcspēles konferencē par un ap spēli viedokļiem dalījās ''Riga'' galvenais treneris Simo Valakari un ''Metta'' treneris Andris Riherts.

, 2024-04-22 12:18, pirms mēneša
Dibināts 2014.gadā, pēdējo reizi 2020.gadā. Latvijas mērogam varbūt arī liels klubs, Latvijas līmeņa futbolu arī spēlē, bet uz Eiropas fona, diemžēl, ne snieguma, ne lieluma.
Emersons pēc vārtu guvuma. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
3

RFS pret "Grobiņu" vēlreiz apliecina milzīgo pārākumu uzbrukuma jaudā

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā nostiprinājusies RFS, savā laukumā ar 5:0 apspēlējot "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
4

Ramirisam otrais hat-trick sezonā, ''Auda'' pārliecinoši uzvar Tukumā

''TonyBet'' Virslīgas 17. kārtas mačā ''Auda'' izbraukumā ar 4:1 droši apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus. Ar trīs vārtiem uzvaru kaldināja brazīlietis Režinaldu Ramiriss, kuram tas bija otrais hat-trick šajā sezonā.
Džozefs Ede. Foto: Ruslans Antropovs/Virslīga Flickr
8

''Jelgavas'' bombardieris Ede kompensācijas laikā izrauj punktu pret ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 17. kārtas duelī ''Liepāja'' izbraukumā nenoturēja minimālu pārsvaru pār ''Jelgavu'', cīnoties neizšķirti 1:1. Mājinieku rindās kompensācijas laikā punktu izrāva Džozefs Ede.