Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Emersons: "Spēlēt Latvijas izlasē būtu kas ļoti īpašs"

Emersons: "Spēlēt Latvijas izlasē būtu kas ļoti īpašs"
Emersons. Foto: Sanita Ieva Sparāne

LETA. RFS komandas uzbrucējs Emersons Deusleisānu cer nākotnē pārstāvēt Latvijas futbola izlasi, sarunā ar aģentūru LETA atklāja Latvijas čempionvienību RFS pārstāvošais spēlētājs.

24 gadus vecais brazīlietis Emersons atzīmēja, ka cer kādreiz spēlēt Latvijas valstsvienībā: "Man tas būtu kas ļoti īpašs, ja es varētu pārstāvēt šo valsti, kas man ir ļoti īpaša."

Pērn Emersons apprecējās ar Latvijas pilsoni, un kā intervijā portālam "tvnet.lv" atklāja kluba ģenerāldirektors Māris Verpakovskis, brazīlietis nopietni apsverot iespēju iegūt Latvijas pilsonību.

"Katrā spēlē es vienmēr atdodu labāko no sevis, tāpēc šāda atzinība nozīmē ļoti daudz," sacīja RFS uzbrucējs, kurš jūnijā tika atzīts par virslīgas labāko spēlētāju.

Pagājušajā nedēļā RFS futbolisti Latvijas Superkausā uzvarētāju noskaidrošanas sitienu sērijā ar 4:5 piekāpās "Riga" komandai. Emersons norādīja, ka tikko aizvadīta smaga pirmssezona, un šī spēle bijusi vairāk kā gatavošanās jaunajai sezonai.

Pirms uzbrucējs pievienojās RFS vienībai, viņš pārstāvēja Horvātijas vienību Zagrebas "Lokomotiva", kā arī Brazīlijas komandu "Vila Nova".

Emersons 2023.gada sezonā aizvadīja 30 spēles, guva deviņus vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles.

Jauno sezonu RFS uzsāks 8.martā, kad viesos virslīgas pirmās kārtas mačā tiksies ar "Auda" futbolistiem.

Izmantotie resursi:
LETA


Slēpts komentārs: cesinieks777
, 2024-03-06 10:12, pirms 3 mēnešiem
cesinieks777 rakstīja: ...pat nemēģini...!!!!...melo acīs skatīdamies...šitiem karstasinīgiem dienvidamerikāņiem sava valsts ir tas pats kas Dievs...visi dzied himnu un roka pie sirds...vnk šis mūlis zina ,ka jātinās drīz uz mājām,tad vajag pilsonību...viens pepe jau te iegrozijās...pat nemēģini,go home!!!!...sievu ņem līdz un tinat...
pie mums katrs kas netizlojas un prot trapit bumbai, ir pretendents uz izlasi
, 2024-03-06 10:17, pirms 3 mēnešiem
Liepājas Messi jau bija. Tagad būs Rīgas Pelē?
, 2024-03-06 10:28, pirms 3 mēnešiem
Speciaalists rakstīja: Liepājas Messi jau bija. Tagad būs Rīgas Pelē?
Ir starpība ņemt 30+ vai 24 gadīgu spēlētāju, kurš vēl var augt. Torresa gadījums pilnīgs absurds bija.
, 2024-03-06 11:18, pirms 3 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Ir starpība ņemt 30+ vai 24 gadīgu spēlētāju, kurš vēl var augt. Torresa gadījums pilnīgs absurds bija.
Par Liepājas Kristiānu (https://www.transfermarkt.com/cristian-torres/profil/spieler/42896) sniegums, potenciāls un vecums noteikti augstāks, arī iespēja uzspēlēt laukumā vairāk par pāris spēlēm noteikti pastāv procentuāli lielāka augsto sasniegumu, īpašo nopelnu sportistam, ja RFŠā iekļūšana Eiropas pēc spēka 3.līgas grupu turnīrā skaitās. Veiksmi eksāmenā!
, 2024-03-06 12:26, pirms 3 mēnešiem
Pret, jebkādos veidos un raksturojumos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2024-03-06 13:07, pirms 3 mēnešiem
Pagājušajā nedēļā RFS futbolisti Latvijas Superkausā uzvarētāju noskaidrošanas sitienu sērijā ar 4:5 piekāpās "Riga" komandai

Emersona kārta izpildīt 11m sitienu tā arī nav pienākusi.
, 2024-03-06 16:45, pirms 3 mēnešiem
Ļoti ceru, ka nekas tāds šeit nekad nenotiks.
, 2024-03-06 17:57, pirms 3 mēnešiem
bassline rakstīja: Ļoti ceru, ka nekas tāds šeit nekad nenotiks.
Ļoti ceru viņu pavisam drīz redzēt izlasē!
, 2024-03-06 19:52, pirms 3 mēnešiem
Pilnīgi pret! Nekas tāds šeit nedrīkst notikt. Latvijas izlasē jāspēlē latvietim kopš dzimšanas. Nekādi citi varianti nav iespējami!
, 2024-03-06 22:47, pirms 3 mēnešiem
Es arī pret, ja paskatās uz mūsu citu sporta veidu izlasēm tad spēks ir kopība caur mūsu valodu un zemi, piederība un vēlme sisties vienam par otru caur to. Ja skatā uz izlasēm ar naturalizācijām, kur runā angliski, ne savā valodā, domāju to kopību vairs neatrast.
, 2024-03-07 00:54, pirms 3 mēnešiem
Nu pag pag, Emersons precējies ar latvieti. Tas pats Toress arī ieprecējies un dzīvo LV. Kāpēc gan nenaturalizēt? Bērni jau LV pilsoņi anyways būs
, 2024-03-07 09:11, pirms 2 mēnešiem
skotijs rakstīja: Nu pag pag, Emersons precējies ar latvieti. Tas pats Toress arī ieprecējies un dzīvo LV. Kāpēc gan nenaturalizēt? Bērni jau LV pilsoņi anyways būs
Tad bērni arī izlasē varēs spēlēt, nevis pirms 3 gadiem Latvijā ieradies brazīlis.
, 2024-03-07 09:43, pirms 2 mēnešiem
skotijs rakstīja: Kāpēc gan nenaturalizēt?
Viņš pats varēs naturalizēties: https://www.pmlp.gov.lv/lv/naturali...
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.