Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Cauņa: "Pats palūdzu trenerim maiņu"

Jānis Pārums

Cauņa: "Pats palūdzu trenerim maiņu"
Aleksandru Cauņu nomaina Jevgēņijs Aldoņins
Foto: championat.ru

1 : 1

CSKA - PAOK

Pēc UEFA Eiropas līgas spēles starp Maskavas "CSKA" un "PAOK" (1:1, divu spēļu summā 2:1) Krievijas plašsaziņas līdzekļiem komentāru sniedza Latvijas futbolists Aleksandrs Cauņa, kurš šajā spēlē guva nelielu savainojumu, tiekot nomainīts 62. minūtē.

"Neesmu vēl īsti gatavs spēlēt visas 90 minūtes, varbūt tieši tādēļ guvu mikrotraumu. Sajutu diskomfortu augšstilbā, ceru, ka nav nekas nopietns. Pats palūdzu trenerim maiņu. Trešdien būs izmeklēšana, tad arī tiksim skaidrībā, kas par lietu. Janvārī tāda paša savainojuma dēļ, vēl pārstāvot iepriekšējo klubu, izlaidu aptuveni nedēļu. Brīdī, kad tika savainots Akinfejevs, bija dusmas, taču pašam jau tajā momentā sāpēja kāja, tādēļ nebija laika domāt par jebkāda veida atriebību. Žēl, ka trenerim nācās veikt divas piespiedu maiņas," sacīja Cauņa.

"Iepriekšējās dienas trenējos lielā salā, taču šādos laika apstākļos spēlēju pirmoreiz. Salā bija jāspēlē abām komandām, tāpēc norakstīt visu uz laika apstākļiem nevar. Viss labs, kas labi beidzas. Šodien jutos jau pārliecinātāks par sevi, turklāt spēlēt mājās bija krietni patīkamāk nekā izbraukumā. Jāturpina gūt pārliecību un pieredzi, tai pat laikā turpinot aktīvi strādāt. Ja ar kāju viss būs kārtībā, nākamajās spēlēs man būs vieglāk gan psiholoģiski, gan fiziski."

"Jūtu, ka spēlēju mazliet piesardzīgi. Bija saruna ar treneri, kurš lika man lielāku uzmanību veltīt aizsardzībai, kā arī aizrādīja, ka uzbrukumā jāspēlē asāk. Brīžiem ir nesaprašanās ar partneriem. Komandas galvenais treneris pārtraukumā bija ļoti emocionāls un dusmīgs, bet tas ir saprotams, jo apzināmies, ka nospēlējām slikti. Pieļāvām muļķīgas kļūdas, iekritām uz pretuzbrukumiem."

"Pirmajā puslaikā mēs laukumā darbojāmies nedaudz atslābināti, bet "PAOK" tieši otrādi – salīdzinot ar pirmo maču, pretinieku komanda bija jūtami pielikusi spēles ziņā. Bija jūtams, ka viņi devās laukumā ar lielu vēlmi gūt vārtus. Viņiem nebija ko zaudēt, pēdējā spēle, pie tam iepriekšējo viņi zaudēja. Viņiem spēle padevās, mums ne. Ja arī bija pretinieka nenovērtēšana, tad nākamajā spēlē nekā tāda nebūs," atzina futbolists.

"Kad ieraudzīju, ka esam ielaiduši vārtus, pie sevis nolamājos," piebilda Cauņa. "Tobrīd pēc nomaiņas biju devies jau uz ģērbtuvēm, mēs ar Akinfejevu vārtus redzējām tikai atkārtojumā. Domāju, ka pēc tam puišiem bija psiholoģiski grūti pārkārtoties. Labi, ka Tošičs nopelnīja pendeli, kuru vēlāk vārtu guvumā pārvērta Ignaševičs, savādāk būtu ļoti smagi..."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
sportbox.ru
gazeta.ru

  -4 [+] [-]

, 2011-02-23 00:46, pirms 13 gadiem
Domaaju,ka griekji ari

 +10 [+] [-]

, 2011-02-23 00:56, pirms 13 gadiem
munkinshh rakstīja: Domaaju,ka griekji ari
uz ko tu attiecini savu tekstu?...

  -1 [+] [-]

, 2011-02-23 01:28, pirms 13 gadiem
siruan rakstīja: uz ko tu attiecini savu tekstu?...
nolamajas kad ielaida vartus

 +11 [+] [-]

, 2011-02-23 01:38, pirms 13 gadiem
siruan rakstīja: uz ko tu attiecini savu tekstu?...
pirms tam bija virsraksts - Cauņa: Pirmoreiz spēlēju tādā salā" - vai kaut kas līdzīgs...uz to arī droši vien attiecina

  +3 [+] [-]

, 2011-02-23 08:06, pirms 13 gadiem
kristapz16 rakstīja: pirms tam bija virsraksts - Cauņa: Pirmoreiz spēlēju tādā salā" - vai kaut kas līdzīgs...uz to arī droši vien attiecina
Kā jau lielākā daļa šeit esošo - izlasa tikai virsrakstu un uz tiem sniedz atbildes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-23 16:17, pirms 13 gadiem
munkinshh rakstīja: Domaaju,ka griekji ari
Man liekas neviens nesaprata tavu domu, es gan sapratu, un man patika
Nu ķip Grieķi PAOK lūdzāas lai Caunā maināas jo viņš ir pārāk aktīvs laukumā.

     [+] [-]

, 2011-02-23 17:40, pirms 13 gadiem
Cerams, ka ar kāju viss būs kārtībā.

     [+] [-]

, 2011-02-23 17:56, pirms 13 gadiem
siruan rakstīja: uz ko tu attiecini savu tekstu?...
neesmu vainiigs,ka autors bezsakaraa maina virsrakstu!! pirmstam bija- Caunja: taadaa aukstumaa veel nebiju speeleejis...