Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Dzavetjēri: "Cīņai par uzvaru beigās pietrūka spēka"

Dzavetjēri: "Cīņai par uzvaru beigās pietrūka spēka"
Nuncio Dzavetjēri
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc neizšķirta 1:1 Eiropas līgas spēlē Lisabonā starp “Sporting” un “Ventspils” komandām mājinieki sūkstījās par neizmantoto iespēju nodrošināt vietu nākamajā posmā, bet viesu treneris atzina, ka pēdējās mača minūtēs trūcis spēka cīnīties par uzvaru.

“Ventspils” galvenais treneris Nuncio Dzavetjēri: “Esmu ļoti apmierināts un lepns ar puišu sniegumu. Mēs aizvadījām ļoti labas 65 minūtes un spēlējām itin līdzvērtīgi. Pēdējās 20 minūtēs mums pietrūka spēka, lai pacīnītos par labāku iznākumu. Mums palīdzēja arī fani tribīnēs. Vakar es domāju par iespēju šodien izcīnīt uzvaru, bet tagad pēc mača varu teikt, ka iznākums ir taisnīgs. Vārtu zaudējumā mums bija jānospēlē rūpīgāk un nekas tāds nebūtu noticis.”

“Sporting” galvenais treneris Paulo Bento: “Šodien bija grūti spēlēt, jo spiediens uz mums ir milzīgs. Tas tikai palielinājās, kad zaudējām vārtus. Otrajā puslaikā mēs kontrolējām spēli, bet šī spiediena dēļ bija daudz kļūdas un nepareizi lēmumi. Mēs nespējām bumbu nogādāt soda laukumā un nespējām uzvarēt arī pozicionālā cīņā, jo labi bija pretinieku centra pussargi. Šodien mēs varējām nodrošināt iekļūšanu nākamajā kārtā, tomēr šo labo iespēju neizmantojām. Publikas spiediens ir liels un es respektēju līdzjutēju viedokli, tomēr tas dažādi ietekmē spēlētājus laukumā.”

“Sporting” uzbrucējs Karloss Saleiro: “Neizšķirts 1:1 nav pietiekams, lai nodrošinātu mums vietu nākamajā kārtā. “Sporting” katrā spēlē dodas laukumā lai uzvarētu. Arī šo mērķi mēs šodien nesasniedzām...”

“Sporting” uzbrucējs Liedsons: “Es nemeklēju attaisnojumus. Mēs nespēlējam tā, kā to no mums sagaida un faniem ir pamats būt sarūgtinātiem. Mums ir jāstrādā krietni smagāk un tā katru dienu. Vienīgais ceļš ārā no krīzes ir uzvaras un mums tas ir jāpaveic kā komandai – uzvaras neizcīna atsevišķi spēlētāji, bet komanda kopā, savukārt, ja komandai neveicas, tad vainojams ir ikviens spēlētājs.”

Izmantotie resursi:
abola.pt


, 2009-11-05 21:01, pirms 15 gadiem
kaada tur veel uzvara
mums paveicaas , ka ni4a bija!
Buusim reaalisti!
, 2009-11-05 21:03, pirms 15 gadiem
nu pirmajās minūtes jau bij lidzigāk beigās nogurums lika manīt , nav jau arī nekads lauku klubs pretī bet gan klasi augstāks

Paldies par speli !
, 2009-11-05 21:05, pirms 15 gadiem
pietruk meistariba , no tomer VIENTSPILS bravo!!!!
, 2009-11-05 21:09, pirms 15 gadiem
Ventspilii normaali speleetaaji ir tikai divi cigirlash un itaalju aizsargs,paareejie taadi,takaa nesaprastu kur atrodas,martins vsp aaksts,futbols vinjam ir kas ljoti taals! kas tie par uzbruceejiem,no kuriem bumba atlec kaa no koka!vainu vinji ir sabijushies no sporting vaarda vai kas,bet speele no v-pils puses bija galiigi blaava! visi te ieprieksheejaa rakstaa rakstiija,cik labi,vareejaam uzvareet!! Kaada jums tur uzvara,jaapriecaajaas par nichu,sporting visu laiku kontrolee bumbu,vinji uzbruuk,labi vinjiem komandaa kkas nav,taadeelj arii vinji neguva otros vaartus. A muuseejie,kaa tika paari centram,taa bumbu uzreiz atdod pretiniekiem,vai arii nejeedz to apstraadaat un taa vnk izlido autaa.. ;/ Zigajevs shodien pilniigi tuksh.. Nevienaa epizodee nenospeeleeja ar + ziimi!.. Es vareetu teikt veel un veel... Par to visu arii liecina nejeedziigi lielaa stuuru sitienu attieciiba,vnk aarpraats!
Paveicaas muuseejiem un nekas cits..
, 2009-11-05 21:18, pirms 15 gadiem
Tik un tā - Bravo, bravissimo, Nunsio!
Meric - cīņa ar pretinieku, kas ir objektīvi spēcīgāks meistarībā, sākas no aizsardzības, spējas neielaist vārtus, un cerības, ka kādu savu momentu izmantosim. Nu nav mums tās argentīniešu/brazīliešu tehnikas, ko tur padarīt.
, 2009-11-05 21:18, pirms 15 gadiem
nu peec zigajeva plus ziimes muuseejie guva vaartus,bet nu vispaar jau taisniiba
, 2009-11-05 21:20, pirms 15 gadiem
pietrūka Rimka!!! kur tā var izrīkoties ar tik izciliem spēlētājiem. ne jau nopelnu dēļ vien Rimkum jāspēlē, bet gan tāpēc, ka labāka par viņu nav!
, 2009-11-05 21:22, pirms 15 gadiem
Principā labi ka FKV ieguva punktu, jo Sportings ļoti daudz uzbruka. Tagad galvenais vajag vismaz vienu uzvaru un vienu neizšķirtu pret Hertha un Heerenveen, bet viegli nebūs. Arī Hertha visticamāk ir saņēmusies, uzvarot Heerenveen.
, 2009-11-05 21:35, pirms 15 gadiem
Nuncio, ko nu attaisnojies! Ir taču labi!
, 2009-11-05 21:42, pirms 15 gadiem
Mean Machine 24 rakstīja: Principā labi ka FKV ieguva punktu, jo Sportings ļoti daudz uzbruka. Tagad galvenais vajag vismaz vienu uzvaru un vienu neizšķirtu pret Hertha un Heerenveen, bet viegli nebūs. Arī Hertha visticamāk ir saņēmusies, uzvarot Heerenveen.
Herthai treneris mainījies, tas parasti sapurina komandu un spēlētājus, jo visi jaunajam bosam grib sevi parādīt no labākās puses.
Varbūt arī vienkārši labāks nekā iepriekšējais, bet Herthas zaudējumu sērija gan Bundeslīgā, gen UEFA Eiropas Līgā ir beigusies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-05 22:35, pirms 15 gadiem
Ko mēs varam gribēt???? Prieks par izcīnīto vienu punktu, bet ja visu spēli spēlē uz Žigajevu, kas visu laiku tiek atstāts nepieskatīts uz vairāk kā vienu punktu nevar cerēt. Tāpat spēlējot tikai no aizsardzības un cerot uz pretuzbrukumiem, un tad ar ĪPAŠI neprecīzām piespēlēm gribēt uzvarēt ir grūti. Bāc un tajā situācijā, kad ventspils zaudēja vārtus... man trūkst vārdi... Nu es nespēlēju futbolu nekādā profesionālā līmenī, bet vismaz zinu, kamēr nav svilpe tikmēr ir jāspēlē... Nav jau pirmā reize, kad šādās situācijās Latviešu komanda zaudē vārtus... Ventspilij vajadzētu spēlēt drošāk un pārliecinošāk, jo atļaujot pretiniekam spēlēt brīvi laukuma vidusdaļā un traucēt uzbrukumu tikai aizsardzības zonā nekas prātīgs nesanāks. Jā mēs neesam tie stiprākie, bet neesam jau arī tie vājākie. Un iesākt uzbrukumu skrienot no aizsardzības ir grūti...

Bet lai nu kā man šodien patika Žigajevs, Tigirlaš, Laizāns un prieks par Ndeki, kurš atsāk just spēles garšu, jo bez viņa ventspils aizsardzība ir jūtami slitāka...
Ceru uz to, ka Garaučs atvērsies arī ventiņos un sāks gūt vārtus...

Lai vai kā Ventspilij ir iespējas, tikai vajag būt drošākiem un ik pa reizei uzsist pa vārtiem, tad kad ir iespēja, nevis visu atbildību nodot citam atdodot piespēli... vajag pārbaudīt vārtsargu...

Vēlu veiksmi turpmāk, bet nu tāds ir mans viedoklis...
, 2009-11-05 22:50, pirms 15 gadiem
nu protams, paveicās, ka sportings neguva vēl vārtus, bet no otras puses - cik tad vinjiem to iespēju bija? ok, bija daudz stūra sitienu un centrējumu, bet bīstamu momentu no tā praktiski nebija, jo 2. stāvā portugāļiem izredžu nebija...
, 2009-11-06 02:27, pirms 15 gadiem
uzvara nabija tik neiespējama... nedaudz pietrūka veiksmes un uzņēmības nospēlēt epizodes līdz galam... lai arī par neizšķirtu nevar sūkstīties.. neesam madrides real, lai gan arī tie prot graujoši pakāst 3. līgas klubam
, 2009-11-06 06:32, pirms 15 gadiem
Spēle bija saspringta, jo tomēr Sporting un pie tam Lisabonā. Aizsardzība nospēlēja OK, pussardze gan ne visai, t.i. cīņā par bumbu labi, bet paturēt bumbu un pietūvoties pretinieka vārtiem - sev neraksturīgi slikti. Līdz ar to arī priekšā nebija ko īpaši cerēt uz Gauraču, jo viņu kapitāli piesēdza. Koļiņko, Tigirlašs, Laizāns un īpaši Dzamperiņi ir nospēlējuši ļoti labi, kā arī FKV kopumā.
, 2009-11-06 06:58, pirms 15 gadiem
Ir ok,galvenais,ka parādijām,ka varam ar lieliem klubiem spēkoties,un vēl viņu mājās!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-06 07:57, pirms 15 gadiem
Malači, labi nospēlēja! Patikami skatīties. Komentētājiem nevajag krist galējībās - mēs neesam Chelsea vai Real un neizšķirts Lisabonā mums ir labs rezultāts. Rē, jau pēc cik spēlēm apakšgrupā, joprojām saglabājām kaut vai teoretiskas, bet iespējas izrauties! Pie tam nevienām neesam iegāzušies ar kādiem 0-3 vai 0-5! Glūži otrādi. FORZA VENTSPILS! Paprieciniet mūs vēl!
, 2009-11-06 08:50, pirms 15 gadiem
Man patika , tikai kāpēc nelaiž kopā meno Mārtiņu ar Gauraču. Domāju, ka ar Sportingu( kas ir tālu no īstā Sportinga) varējām arī par uzvaru pacīnīties.
, 2009-11-06 08:57, pirms 15 gadiem
Taa jau ir kaa saki +/-, BET...futbolu speelee arii bez bumbas Un visās Eiropas līgas spēlēs Ventspils aizsardzība ir bijusi visaugstākajā līmenī, cik tad vakar Sporting bija vaartu momenti? Man grūti kaadu 100% atcereeties. Bumba tiek zaudēta uzreiz aiz centra, jo mēs esam ļoti piespiedušies saviem vārtiem un ir grūti veidot uzbrukumus ja nav spēlētāju priekšā. Ventspilij 1 punkts pret Sporting ir sasniegums un tikai loģiski ka spēlēja ļoti akdēmiski, jo es teiksim neredzēju kā Sporting var gūt vārtus, vienīgajos ko guva - ar paveicaas kaa sliikonjiem Kopumaa normaala speele, kaa nekaa izbraukumaa Domaaju ka Hertha maajas kritiis
Meric rakstīja: Ventspilii normaali speleetaaji ir tikai divi cigirlash un itaalju aizsargs,paareejie taadi,takaa nesaprastu kur atrodas,martins vsp aaksts,futbols vinjam ir kas ljoti taals! kas tie par uzbruceejiem,no kuriem bumba atlec kaa no koka!vainu vinji ir sabijushies no sporting vaarda vai kas,bet speele no v-pils puses bija galiigi blaava! visi te ieprieksheejaa rakstaa rakstiija,cik labi,vareejaam uzvareet!! Kaada jums tur uzvara,jaapriecaajaas par nichu,sporting visu laiku kontrolee bumbu,vinji uzbruuk,labi vinjiem komandaa kkas nav,taadeelj arii vinji neguva otros vaartus. A muuseejie,kaa tika paari centram,taa bumbu uzreiz atdod pretiniekiem,vai arii nejeedz to apstraadaat un taa vnk izlido autaa.. ;/ Zigajevs shodien pilniigi tuksh.. Nevienaa epizodee nenospeeleeja ar + ziimi!.. Es vareetu teikt veel un veel... Par to visu arii liecina nejeedziigi lielaa stuuru sitienu attieciiba,vnk aarpraats!
Paveicaas muuseejiem un nekas cits..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-06 11:10, pirms 15 gadiem
Pirmais punkts, ko kāda Latvijas komanda pārved no Portugāles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.