Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Atamans: ''Ja neiekļūsim Final Four, nākamajā sezonā nebūšu ''Panathinaikos'' treneris''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Atamans: ''Ja neiekļūsim Final Four, nākamajā sezonā nebūšu ''Panathinaikos'' treneris''
Ergins Atamans. Foto: EPA/Scanpix

ULEB Eirolīgā otrdien startēja izslēgšanas spēles. Jau pirmajā cīņā nelielu pārsteigumu sarūpēja Telavivas ''Maccabi'', kas izbraukumā pieveica Atēnu ''Panathinaikos''. Pēc spēles mājinieku galvenais treneris Ergins Atamans sev ierastā manierē izcēlās ar skaļiem apgalvojumiem un kritizēja soģus.

''Ticu, ka nebijām pelnījuši šovakar uzvarēt. Nerealizējām desmit soda metienus, mūsu spēka uzbrucēji [Huančo Ernangomess un Dinoss Mitoglu] trāpīja vienu no septiņiem trīspunktniekiem. Pieļāvām daudz kļūdu. Noslēdzošajās divās minūtēs kļūdījāmies spēles likteni izšķirošos uzbrukumos,'' pēc zaudējuma sacīja ''Panathinaikos'' galvenais treneris Ergins Atamans.

''Tiesneši… Pārāk smieklīgi. Divi smieklīgi noteikumu pārkāpumi, kad [Veids] Boldvins izpildīja trīspunktnieku. Es sūdzējos tiesnešiem, ka tas nav godīgi. Viņš mani brīdināja, es teicu, ka tas ir brīdinājums viņam, nevis man. Tehniskā piezīme. Viss bija pret mums. Zaudējām pārsvaru, iznīcinājām septiņu mēnešu darbu, ko paveicām regulārajā sezonā,'' turpināja turku stratēģis.

''Nē, tas nebija iemesls zaudējumam,'' atbildot uz jautājumu, vai komanda nav izturējusi spiedienu, sacīja Atamans. ''Spēlētājiem, kuri Eirolīgā aizvada 34 spēles, katrs mačs ir kā fināls. Iemesli ir tie, ko minēju par spēlētājiem, personālu un tiesnešiem. Varbūt tagad Eirolīga var mani sodīt. Okei, sodiet mani, taču visi redzēja tiesnešu lēmumus. Tas ir iemesls zaudējumam, nevis spiediens. Mums nav spiediena. Tāds ir katrā spēlē pret ''Barcelona'', ''Anadolu Efes'' un Madrides ''Real''. Kopumā nebijām pelnījuši uzvarēt, un kāds bija pret mums,'' attaisnojumus turpināja meklēt Atamans.

''Visiem cilvēkiem šeit – mēs dosimies uz Final Four. Es apsolu. 0-1 sērijā – tas nav svarīgi. Ja neiekļūsim Final Four, nākamajā sezonā nebūšu ''Panathinaikos'' treneris,'' noslēdza treneris.

Jau vēstījām, ka otrdien ULEB Eirolīgas pirmajā ceturtdaļfināla sērijas mačā Telavivas ''Maccabi'' 18 ar pusi tūkstošu skatītāju priekšā viesos sarūgtināja pamatturnīra otrās vietas ieguvēju Atēnu ''Panathinaikos'' – 91:87, sērijā līdz trīs panākumiem izvirzoties vadībā ar 1-0. Sērijas otrais mačs turpat Atēnās norisināsies ceturtdien.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=ZXf...

     [+] [-]

, 2024-04-24 10:02, pirms 2 nedēļām
Kaut tā arī būtu...