Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Zvirgzdiņš

''Liepājas metalurgs'' turpina uzvaru sēriju BAČ

''Liepājas metalurgs'' turpina uzvaru sēriju BAČ
Hokeja klubs ''Liepājas metalurgs''
Foto:skliepajasmetalurgs.l

Šovakar Baltkrievijas Atklātā hokeja čempionātā (BAČ) ‘’Liepājas metalurgs’’ hokejisti aizvadīja spēli Mogiļevā, kur tikās ar vietējo hokeja klubu ‘’Mogiļev’’. Pēc spēles liepājnieki svinēja trešo uzvaru pēc kārtas ar rezultātu 3:2.

Liepājniekiem šī bija ceturtā no piecām izbraukuma spēlēm. Iepriekšējā spēlē liepājnieki ar rezultātu 4:1 svinēja uzvaru Minskā pret vietējo hokeja klubu ‘’Junior’’. Tas metalurgiem deva iespēju pacelties uz 4. vietu BAČ kopvērtējuma tabulā.

Spēles rezultāts tika atklāts perioda astotajā minūtē, kad precīzs bija metalurgu spēlētājs J.Straupe. Perioda 11. minūtē mājinieki panāca izlīdzinājumu. Tomēr vel līdz perioda beigām liepājnieki atkal izvirzījās vadībā, kad 12. minūtē precīzs bija S. Voroņins.

Otrā periodā vārti netika gūti.

Trešā perioda piektajā minūtē mājinieki panāca izlīdzinājumu, tomēr pēdējais vārds aizvadītā spēlē piederēja P. Verenim ar maiņas partneriem, kuri spēles 58. minūtē guva izšķirošos vārtus.

‘’Liepājas metalurgs’’ hokeja komanda nākošo BAČ regulārā čempionāta spēli aizvadīs 21. decembrī pulksten 17:30 Soļigorskā, kad tā tiksies ar vietējo hokeja klubu ‘’Šahtjor’’.

BAČ 2012/2013. gada sezonas regulārais čempionāts
_____________________________________________________________________

Brest - Liepājas metalurgs - 2:3 (1:2,0:0,1:1)

Vārti: 07:31 0:1 Straupe (Verenis; Diļevka), 10:56 1:1 Motiguļins (vairākumā) (Prigunovs. Vaļkovs), 11:26 1:2 Voroņins (Podziņš; Ališauskas), 54:25 2:2 Trovenihs (Mogilatovs), 57:25 2:3 Verenis (Diļevka; Birziņš)

Vārtsargi: Aleksandrs Žuks – Jānis Auziņš

Metieni pa vārtiem: 32:25

Soda minūtes: 18:33

Izmantotais resurss: ХК Могилёв vs Лиепаяc Металургc - BLR -...
BLR - Экстралига - standings | Pointstreak...


, 2012-12-19 20:38, pirms 11 gadiem
Prieks par Diļevku, mož tas kamēr Ozoliņš ar Kuzmenkovu nav atpakaļ no U20, bet punkti sākuši nākt...
, 2012-12-19 20:53, pirms 11 gadiem
Diļevka reāli ieskrējies...
, 2012-12-19 20:55, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Diļevka reāli ieskrējies...
Te nu bija krutā Ukrainas profesionālā līga
Новости Европа: Ближайшие матчи ПХЛ отменены
, 2012-12-19 20:57, pirms 11 gadiem
ceturtá vieta tabulá nav slikti, nebūt nav slikti! Vajadzētu šogad PO arī parādīt, uz ko ir spējīgi!
, 2012-12-19 21:20, pirms 11 gadiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Te nu bija krutā Ukrainas profesionālā līga
http://belarushockey.com/europa/news_list39/news123089/
Ja nemaldos, tad pāris gadus iepriekš mūsu toreiz vēl tiešām superprofesionālajā basketbola līgā bija līdzīgas problēmas. Protams, pati līga nebija tik duma, lai šautu sev kājā un atceltu spēles, bet tas nav nekas nopietns- tipiska pēcpadomju valsts situācija. Vai tad jūs paši nezināt kādu, kas var atļauties greznus dzīvokļus, lustras, mēbeles, auto u.t.t., bet tajā pašā laikā aizmirst samaksāt nodokļus vai piemērs iz dzīves par kaimiņiem lejā- komunālos, uzskatot, ka vini dzīvo laimīgajā komunismā.

Līga atcels pāris spēles, bosi izvilks makus un pēc īsas bļaustīšanās noskaitīs tās kapeikas.... tā kā katrs no tiem klubiem pieder kādam ''Bilam Barsam'', tad šī nav naudas, bet kaut kādu dīvainu principu problēma...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-19 22:20, pirms 11 gadiem
Prieks par LM. Bet lai cīnītos ar Top 3 BAČ komandām drusku vēl jāpieliek!
, 2012-12-19 22:45, pirms 11 gadiem
JankS rakstīja: Prieks par LM. Bet lai cīnītos ar Top 3 BAČ komandām drusku vēl jāpieliek!
ņemot vērā, ka sastāvs ir gandrīz tāds pats kā pagājušajā sezonā, tad progress ir ļoti ievērojams. Gan jau, ka komanda progresējusi arī šīs sezonas laikā - kazi, varbūt PO varēs rādīt zobus arī pirmajam 3niekam...
, 2012-12-19 22:50, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: ņemot vērā, ka sastāvs ir gandrīz tāds pats kā pagājušajā sezonā, tad progress ir ļoti ievērojams. Gan jau, ka komanda progresējusi arī šīs sezonas laikā - kazi, varbūt PO varēs rādīt zobus arī pirmajam 3niekam...
Galvenais, ka šosezon gandrīz nemaz nezaudē punktus pret tām komandām, kas ir tabulā zem LM.
Elvis Merzļikins, Oskars Cibuļskis un divu vārtu autors Fabians Seterlunds. Foto: IIHF
155

Vītols debitē, Latvija pēc atspēlēšanās 26 sekundēs sabrūk pret Zviedriju

Otro neveiksmi pēc kārtas pasaules čempionātā piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas ar 2:7 atzina Zviedrijas hokejistu pārākumu. Vēl otrās trešdaļas sākumā latviešiem izdevās atspēlēt divus vārtus un panākt neizšķirtu, bet tās vidū pusminūtes laikā zviedri ieguva jau trīs vārtu pārsvaru, nokārtojot uzvaru.
Mirklis pēc Pavola Regendas vārtu guvuma pirmās trešdaļas pašās beigās. Foto: PressFocus/SIPA/Scanpix
1

Slovāki iedzeļ pirmās trešdaļas pēdējās sekundēs un tuvinās ceturtdaļfinālam

Soli tuvāk iekļūšanai pasaules meistarsacīkšu ceturtdaļfinālā spēra Slovākijas hokejisti, kuri krietni augstvērtīgāk nekā pretinieki izmantoja savas iespējas un ar 4:2 pārspēja Francijas komandu.
Zviedri svin Rasmusa Dālina vārtu guvumu. Foto: Darko Vojinovič/AP/Scanpix
1

Vārtu eksplozija un "Tre Kronor" revanšs: zviedru preses reakcija

Latvijas un Zviedrijas hokejistu spēkošanās sestdien, 18. maijā, bija otrā plašāk aplūkotā tēma sporta presē. Lielāko uzmanību piesaistīja karstā laika radītās problēmas Gēteborgas pusmaratonā – 40 skrējēji saļima, diviem radās problēmas ar sirds darbību.