Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

"Metalurgam" smags zaudējums Gomeļā, Tribuncovam rezultatīva piespēle

"Metalurgam" smags zaudējums Gomeļā, Tribuncovam rezultatīva piespēle
Jānis Kalniņš un Raimonds Tūbelis
Foto:skliepajasmetalurgs.lv

"HK Liepājas Metalurga" hokejisti šovakar aizvadīja kārtējo Baltkrievijas Ekstralīgas regulārās sezonas spēli, tajā ar 3:7 piekāpjoties Gomeļas vienībai, tādējādi pārtraucot arī komandas trīs uzvaru sēriju. Liepājnieku labā vārtus šovakar guva Sergejs Voroņins, Artūrs Mickēvičs un Jānis Straupe.

Mača pirmajā periodā abas komandas aizvadīja visnotaļ līdzīgu cīņu. Jau perioda piektajā minūtē rezultātu atklāja Sergejs Voroņins, taču pavisam drīz skaitlisko vairākumu realizēja arī gomeļieši. Perioda nogalē gan liepājnieki atgriezās vadībā, vairākumā vārtus gūstot Artūram Mickēvičam.

Otro trešdaļu liepājnieki uzsāka pagalam neveiksmīgi, tā pirmajās trīs minūtēs ielaižot divus vārtus un nonākot iedzinējos ar 2:3. Perioda vidū mājinieki panāca jau 4:2 savā labā, taču tad vienus vārtus atgūt izdevās Jānim Straupem.

Lai gan trešajā periodā liepājniekiem bija jāatgūst vien vienu vārtu deficīts, gomeļieši burtiski dominēja mača gaitu, vispirms pēc Tribuncova piespēles 5:3 panākot Jurijam Iļjinam, taču perioda izskaņā gūstot vēl divus vārtus un svinot uzvaru ar pārliecinošo 7:3.

Parīt, 13. janvārī, abas komandas savā starpā aizvadīs vēl vienu spēli, taču 15. janvārī liepājnieki ar maču pret Žlobinas "Metallurg" noslēgs regulāro sezonu.

Baltkrievijas Ekstralīgas regulārais čempionāts

Gomeļa - Liepāja 7:3 (1:2, 3:1, 3:0)
Soda minūtes: 6 - 20
Metieni: 36 - 22
Vārtsargi: Sergejs Šabanovs - Jānis Kalniņš

Izmantotie resursi:
Hockey.by


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-11 20:58, pirms 11 gadiem
arhivs X rakstīja: Patreiz iet spēle KK starp Donbasu un Žlobinas Metalurgu un es neteiktu, ka otrie izskatās pēc peramajiem zēniem. Tā kā droši var teikt, ka BAČ vadošais trijnieks ir laba līmeņa komandas
1:0 par labu Donbasam. Redzēs, kā būs pret franču Ruānu - tie šodien itāļus samazgāja ar 6:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-12 16:25, pirms 11 gadiem
BAČ pirmās trīs komandas, Ginamku izģērbtu vienos vārtos.
Elvis Merzļikins, Oskars Cibuļskis un divu vārtu autors Fabians Seterlunds. Foto: IIHF
155

Vītols debitē, Latvija pēc atspēlēšanās 26 sekundēs sabrūk pret Zviedriju

Otro neveiksmi pēc kārtas pasaules čempionātā piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas ar 2:7 atzina Zviedrijas hokejistu pārākumu. Vēl otrās trešdaļas sākumā latviešiem izdevās atspēlēt divus vārtus un panākt neizšķirtu, bet tās vidū pusminūtes laikā zviedri ieguva jau trīs vārtu pārsvaru, nokārtojot uzvaru.
Mirklis pēc Pavola Regendas vārtu guvuma pirmās trešdaļas pašās beigās. Foto: PressFocus/SIPA/Scanpix
1

Slovāki iedzeļ pirmās trešdaļas pēdējās sekundēs un tuvinās ceturtdaļfinālam

Soli tuvāk iekļūšanai pasaules meistarsacīkšu ceturtdaļfinālā spēra Slovākijas hokejisti, kuri krietni augstvērtīgāk nekā pretinieki izmantoja savas iespējas un ar 4:2 pārspēja Francijas komandu.
Zviedri svin Rasmusa Dālina vārtu guvumu. Foto: Darko Vojinovič/AP/Scanpix
1

Vārtu eksplozija un "Tre Kronor" revanšs: zviedru preses reakcija

Latvijas un Zviedrijas hokejistu spēkošanās sestdien, 18. maijā, bija otrā plašāk aplūkotā tēma sporta presē. Lielāko uzmanību piesaistīja karstā laika radītās problēmas Gēteborgas pusmaratonā – 40 skrējēji saļima, diviem radās problēmas ar sirds darbību.