Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Vīzu dēļ Latvijā neierodas Baltkrievijas ekstralīgas komanda

4. un 6.oktobrī Liepāja bija jārisinās Baltkrievijas ekstralīgas spēlēm starp "Liepājas metalurgu" un Minskas "Junior", taču kā šodien tapis zināms, baltkrievu komanda uz spēlēm Liepājā neieradīsies.

Kā portālu informēja "Liepājas metalurga" ledus halles direktors Kārlis Drenģers, tad Baltkrievijas komandai nav laicīgi nokārtotas vīzas, kā dēļ iebraukšana Latvijā nav iespējama.

"Kaut kas tāds Baltkrievijas atklātajā čempionātā vēl nav bijis", pauda K. Dreņģers, "Minskas komandai vīzas stājas spēkā tikai no 8. oktobra, bet spēles ar Liepāju jau pirms turnīra bija ieplānotas 4. un 6. oktobrī".
Par baltkrievu likstām Liepāja uzzinājusi tikai 2. oktobra pašā vakarā un saprotamu iemeslu dēļ hallei tagad būs jācieš zaudējumi. Vismazāk liepājnieki satraucas par nepārdotajām biļetēm, cik bažīgus dara divas dienas, kuras tika rezervētas komandu treniņiem un spēlēm. Ledu vairs nevar pārdot, bet citas spēles no citiem čempionātiem dienas laikā pārlikt nav iespējams.

Kad nenotikušās spēles tiks izspēlētas, pagaidām arī nav zināms, pavēstīja Dreņģers.

Tā kā 4. oktobra spēli bija paredzēts translēt Sportacentrs.com, translācija tiek atcelta.


, 2012-10-03 11:23, pirms 12 gadiem
Nebūtu Lukašenko tāds barbars un vadītu savu valsti civilizētā manierē, sen jau tāda lieta kā vīzu režīms starp latviju un Belarasiju būtu atcelts
Tā kā pie LM halles zaudējumiem vainīgs ir ne viens cits kā Batjka
, 2012-10-03 11:29, pirms 12 gadiem
kaut kā neveicas Liepājas hallei pēdējās nedēļas laikā ... Vispirms Kišiņevas Platina viņus 2x uzmet, tagad Junior...
, 2012-10-03 11:30, pirms 12 gadiem
kāpēc šīs divas spēles ir jāizspēlē? Junioriem tehniskie zaudējumi un miers, LM vainīgi, ka nejēdz vīzas sakārtot?
, 2012-10-03 11:30, pirms 12 gadiem
Klubam un hallei tā ir win-win situācija. Pretiniekiem par nenokārtotajām vīzām ieskaitīt zaudējumu (tehnisko, 5:0), bet uz ledus plānoto spēļu laikā glabāt svaigi saldētas zivis.
, 2012-10-03 11:36, pirms 12 gadiem
kautkādu nelielu summu var atpelnīt tajos laikos uz ledus palaižot publiskos slidotājus, taču tas protams ir mazs mierinājums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-03 12:02, pirms 12 gadiem
Sarkanais Skorpions rakstīja: Medij un ēd cilvēkus?
Tev laikam pilns dators ar pusplikiem vīriešiem, avatarā kaut kāds kadrs, vakar Laviņš! Neesi kāds no bimbambolistiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-05 01:08, pirms 12 gadiem
Es tapēc domāju.. šodien atnāku vakarā, jau eju pie PC, lai paskatītos LM spēli... pārraide izkūpējusi, lai gan pirms kādām trim dienām vēl redzēju pie gaidāmajām sportacentrs LIVE pārraidēm. Tagad skaidrs.
Elvis Merzļikins, Oskars Cibuļskis un divu vārtu autors Fabians Seterlunds. Foto: IIHF
154

Vītols debitē, Latvija pēc atspēlēšanās 26 sekundēs sabrūk pret Zviedriju

Otro neveiksmi pēc kārtas pasaules čempionātā piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas ar 2:7 atzina Zviedrijas hokejistu pārākumu. Vēl otrās trešdaļas sākumā latviešiem izdevās atspēlēt divus vārtus un panākt neizšķirtu, bet tās vidū pusminūtes laikā zviedri ieguva jau trīs vārtu pārsvaru, nokārtojot uzvaru.
Zviedri svin Rasmusa Dālina vārtu guvumu. Foto: Darko Vojinovič/AP/Scanpix
2

Vārtu eksplozija un "Tre Kronor" revanšs: zviedru preses reakcija

Latvijas un Zviedrijas hokejistu spēkošanās sestdien, 18. maijā, bija otrā plašāk aplūkotā tēma sporta presē. Lielāko uzmanību piesaistīja karstā laika radītās problēmas Gēteborgas pusmaratonā – 40 skrējēji saļima, diviem radās problēmas ar sirds darbību.
Mirklis no Vācijas un Polijas valstsvienību spēles. Foto: Darko Vojinovic/AP/Scanpix
3

Vācija nolauž pagurušos poļus un Ostravā pakāpjas uz otro vietu

Pirmajā savstarpējā spēlē kopš 1992. gada Vācijas hokeja valstsvienība ar 4:2 pārspēja Poliju, pakāpjoties uz otro aili.