Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Bērziņam vēl viens kritiens un neveiksmīgas sacensības 1500 metros

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Bērziņam vēl viens kritiens un neveiksmīgas sacensības 1500 metros
Reinis Bērziņš. Foto: AP/Scanpix

Latvijas šorttrekists Reinis Bērziņš neveiksmīgi noslēdzis dalību Pasaules kausa izcīņas ceturtajā posmā. Bērziņš 1500 metru otro sacensību pusfinālā pēc sadursmes krita un neturpināja sacensības, ierindojoties 16. vietā.

• Vakar Reinim Bērziņam neveiksmīgs izvērtās pirmo 1500 metru sacensību pusfināls, kurā, cenšoties iegūt labāku pozīciju, latvietis piedzīvoja kritienu, palika bez rezultāta un ierindojās 16. vietā. Arī otro sacensību pusfinālā neizdevās sasniegt cerēto. Jāatgādina, ka šajās sacensībās piedalījās un pēc sadursmes izraisīšanas un kritiena ceturtdaļfinālā tālāk startēt nevarēja Roberts Krūzbergs.

• Bērziņš pusfinālu sāka līdzīgi kā vakar, nesteidzīgi grupas beigās. Septiņus apļus pirms finiša Bērziņam uzdūrās Dienvidkorejas šorttrekists, kā rezultātā latvietis krita un slidojumu tālāk neturpināja. Pēc slidojuma šī epizode tika izskatīta, bet tiesneši nebija labvēlīgi latvietim, neieceļot viņu ne A, ne B finālā. Tikmēr mājinieks, kurš finišēja otrais un tiktu A finālā, saņēma sodu un sacensības vairs nevarēja turpināt. Sacensību noslēgumā Bērziņš ierindojās 16. vietā.

• Šīs bija pēdējās sacensības šajā kalendārajā gadā. Nākamās sacensības gaidāmas 12. janvārī Polijas pilsētā Gdaņskā, kur risināsies Eiropas čempionāts, bet februārī notiks pēdējie divi Pasaules kausa posmi Drēzdenē un Gdaņskā.