Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Latvijas Slidošanas asociācija prezidenta pilnvaras uztic Šaueram

Emils Ozerinskis

Latvijas Slidošanas asociācija prezidenta pilnvaras uztic Šaueram
Uldis Šauers. Foto no personīgā arhīva.

Trešdien, 15. maijā, norisinājās "Latvijas Slidošanas asociācijas" biedru sapulce, kurā uz nākamajiem četriem gadiem par tās prezidentu ievēlēts uzņēmējs un bijušais daiļslidotājs Uldis Šauers. Viceprezidenta pienākumus pildīs sporta jomas speciālists un uzņēmējs Aivars Zeltiņš.

Biedru atbalstu guva un valdē ievēlēti daiļslidošanas treneris Andrejs Brovenko, Tukuma Ledus halles direktors Modris Liepiņš, daiļslidošanas trenere Olga Kovaļkova, starptautiskās kategorijas tiesnese daiļslidošanā Agita Ābele, daiļslidošanas trenere Jekatarina Platonova, daiļslidošanas kluba vadītāja leva Pujate un šorttreka trenere Evita Krievāne.

Jaunievēlētā valde tālākai asociācijas un slidošanas sporta veidu attīstībai noteikusi jaunus un ambiciozus mērķus, piemēram, ir plāns rīkot Eiropas čempionātu, kā arī atjaunot deju pārus Latvijā. Paredzēts aktīvi strādāt pie tā, lai mūsu valstī arvien vairāk bērnu pievēršas daiļslidošanai, šortrekam, ātrslidošanai un sinhronai slidošanai.

Jāatgādina, ka Latvijas Slidošanas asociācija, kas pārmantojusi Latvijas Ziemas sporta savienības tradīcijas, 2024. gada sezonā atzīmēja savas organizācijas 98 gadu jubileju.

Informāciju sagatavoja:
Arta Strautmane/Latvijas Slidošanas asociācija

     [+] [-]

, 2024-05-16 18:26, pirms 2 nedēļām
Silovs nepretendēja?