Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Autors: TV raidījums

Sporta sarunu šovs "eXi" – maijā katru ceturtdienu!

Labas ziņas sporta sarunu šova “eXi” skatītājiem! Jau 5. sezonu (kopš 2019. gada) raidījums pie saviem skatītājiem dodas katru otro ceturtdienu, bet šogad maijā tas notiks katru ceturtdienu un būs skatāms TV4 kanālā un portālā Sportacentrs.com ierastajā laikā - plkst. 21.30.

Uz katru no raidījumiem tā jubilejas sezonā pie Jāņa Celmiņa ciemos nāk kāds Latvijas bijušais sportists. Šova piektajā sezonā vārds tiek dots to sporta veidu pārstāvjiem, kuri pirmajās četrās bija palikuši aizkadrā. “Piektajā sezonā vēlos iedot vārdu arī tiem bijušajiem sportistiem, kuru sporta veidi pirmajās četrās “eXi” sezonās atstāti novārtā. Mums ir ļoti daudz bijušo atlētu, kuru panākumi nepamatoti aizmirsti, tāpēc šosezon atgādināsim arī par viņiem,” pirms sezonas starta teica “eXi” producents un vadītājs Jānis Celmiņš.

Maijs ierasti ticis veltīts hokejam un arī šis gads nebūs izņēmums. Jau pirms nedēļas raidījumā viesojās volejbola leģenda Pāvels Seļivanovs, tad jau pasaules hokeja čempionāta priekšvakarā (9. maijā) tirdzniecības centrā “Domina Shopping” veidotajā raidījuma studijas vienā no krēsliem sēdēs bijušais Latvijas izlases uzbrucējs, kurš vēlāk bija arī atjaunotā Rīgas “Dinamo” ģenerālmenedžeris un galvenais treneris, bet šobrīd ir Baltijas čempionvienības HK “Mogo”/LSPA galvenais treneris Ģirts Ankipāns. Arī nākamajās divās ceturtdienās (16. un 23. maijs) “eXos” tiks runāts par hokeju. Tiks vētīts un pētīts Latvijas izlases sniegums pasaules čempionātā Čehijā.

"Jau sākot no šīs nedēļas nogales mūs vienos viens no lielākajiem un nervus kutinošākajiem sporta notikumiem - pasaules hokeja čempionāts. Lielākajai daļai no mums tā būs kaislīga līdzjušana pie TV ekrāniem, bet liels fanu pulks arī klātienē atbalstīs mūsējos Čehijā, Ostravā. Esam kopā ar mūsu hokeja komandu domās un sajūtās! No sirds vēlam mūsu hokejistiem veselību, cīņas sparu un iedvesmu spēlēt skaistas spēles!", vēl Dina Bunce, t/c "Domina Shopping" direktore.

Maija noslēgumā jau atkal skatuve tiks dota kāda cita sporta veida pārstāvim. Kurš tas būs (iespējams, tā būs viņa), pagaidām, lai paliek noslēpums!

Spilgti bijušo sportistu stāsti, neaizmirstamas atmiņas un vērtīgas atziņas - tā ir sporta sarunu šova "eXi" lielākā vērtība jau piekto sezonu.

“eXi šosezon sanāk t/c "Domina Shopping", jaudu raidījumam jubilejas sezonā nodrošina "Inshcape Motors" un "Ford", veldzi - "Vytautas" minerālūdens, bet enerģiju - Aizdevums.lv.”

Līdzšinējās sporta sarunu šova “eXi” 5. sezonas epizodes:

"eXi" ar Jāni Blūmu un Kristapu Valteru
"eXi" ar Māri Štrombergu
"eXi" ar Kasparu Ciprusu
"eXi" ar Kristeru Serģi un Arti Rasmani
"eXi" ar Ansi Medeni
"eXi" ar Zinti Ekmani
"eXi" ar Staņislavu Olijaru
"eXi" ar Aigaru Fadejevu
"eXi" ar Raimondu Bergmani
"eXi" ar Sandi Ozoliņu
"eXi" ar Ģirtu Kalniņu
"eXi" ar Valdi Valteru
"eXi" ar Viktoru Dobrecovu
"eXi" ar Jāni Matuli
"eXi" ar Tomasu un Martinu Dukuriem
"eXi" ar Māri Verpakovski
"eXi" ar Mārtiņu Rubeni
"eXi" ar Normundu Sējēju
"eXi" ar Pāvelu Seļivanovu

“eXi” sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports


Sporta sarunu šovs "eXi" – maijā katru ceturtdienu!

Labas ziņas sporta sarunu šova “eXi” skatītājiem! Jau 5. sezonu (kopš 2019. gada) raidījums pie saviem skatītājiem dodas katru otro ceturtdienu, bet šogad maijā tas notiks katru ceturtdienu un būs skatāms TV4 kanālā un portālā Sportacentrs.com ierastajā laikā - plkst. 21.30.
12

Matulis: "Nereti pētnieciskā žurnālistika ir dzeltena vai iedzeltena"

Aizvadītajā nedēļā sporta sarunu šovā “eXi” viesojās sporta žurnālists ar vairāk kā 40 gadu pieredzi Jānis Matulis. Raidījumā tika skarta tēma par kvalitatīvo un pētniecisko sporta žurnālistiku Latvijā. Matulis pauda, ka “tas nevienu neinteresē”, vēlāk gan nedaudz precizējot sevis teikto un teica: “Interesē, bet mazu daļu”.
10

"LAI SANĀK!" Piektajā jubilejas sezonā "eXi" sanāks TC "Domina Shopping"

Ceturtdien, 24. augustā, startēs sporta sabiedrībā iemīļotā sarunu šova “eXi” piektā sezona. Jubilejas sezonā “eXi” saviem faniem ir sarūpējis vairākus jaunumus, starp tiem – par raidījuma atbalstītāju kļuvis tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, kura centrālais laukums (starp restorāniem “Vairāk Saules” un “Burger King”) tagad divas reizes mēnesī kļūs par filmēšanas studiju. Līdztekus šī sezona būs īpaša ne vien vizuāli, bet nedaudz atšķirsies arī saturiski un tematiski.