Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Avalanche'' uzbrucējs neiztur narkotiku testu un tiek diskvalificēts uz sešiem mēnešiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Avalanche'' uzbrucējs neiztur narkotiku testu un tiek diskvalificēts uz sešiem mēnešiem
Valērijs Ničuškins. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

NHL paziņojusi, ka atkārtoti spēlētāju palīdzības programmā ievietots Kolorādo ''Avalanche'' uzbrucējs Valērijs Ničuškins, kurš tādējādi hokeju nespēlēs vismaz pusgadu, turklāt šajā periodā nesaņems algu. Tiek ziņots, ka deviņus vārtus guvušais spēlētājs Stenlija kausa izcīņā nav izturējis narkotiku testu.

NHL palīdzības programmā atkārtoti ievietots Kolorādo ''Avalanche'' hokejists Valērijs Ničuškins. Ņemot vērā, ka viņš pārkāpis NHL un spēlētāju palīdzības programmas noteikumus, viņš ir diskvalificēts uz sešiem mēnešiem, kuru laikā nesaņems atalgojumu.

Ničuškins jau šīs sezonas laikā reizi atradās spēlētāju palīdzības programmā. Tajā viņu ievietoja 15. janvārī un pusotru mēnesi vēlāk, 26. februārī, NHL un spēlētāju asociācija ļāva viņam atgriezties uz ledus. Ničuškins šajā sezonā bija viens no ''Avalanche'' līderiem - viņš 54 spēlēs regulārajā turnīrā izcīnīja visvairāk punktus karjerā (28+25), bet līdz šim izslēgšanas spēlēs bija guvis deviņus vārtus. Kā ziņo Frenks Servali, tad Ničuškins nav izturējis narkotiku testu. Pagājušajā sezonā viņš izlaida ''play-off'' spēli, kad viņa numuriņa Sietlā tika atrasta apreibusi sieviete.

''Jā, šīs nav patīkamas ziņas mūsu komandai. Mums jādodas uz priekšu un ir jāspēlē krietni labāk nekā šodien,'' pēc zaudējuma ''Stars'' sērijas ceturtajā spēlē par situāciju teica ''Avalanche'' galvenais treneris Džareds Bednars. ''Mums ģērbtuvē joprojām ir vairāk nekā 20 puiši, kuri grib uzvarēt un kuriem rūp rezultāts. Viņš ir lielisks spēlētājs un pavisam noteikti tas ietekmē mūsu komandu.''

''Esmu iepazinis viņu kā cilvēku un vēlu viņam tikai to labāko. Vēlos, lai viņš ir laimīgs. Domāju, ka visi komandā domā tāpat. Mēs ceram, ka viņam izdosies rast mieru un palīdzību,'' turpināja treneris. Nišučkinu 2013. gada draftā ar desmito numuru izvēlējās Dalasas ''Stars''. NHL karjeras laikā viņš spēlējis Dalasā un kopš 2019./2020. gada sezonas Kolorādo.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/valeri-nic...

     [+] [-]

, 2024-05-14 12:42, pirms 3 nedēļām
kad skanošā tik daudz un kārdinājumu tik daudz apkārt, nav viegli izturēt, citam sanāk par daudz ielaisties baudās.
un tā spriedze un slodze, nav viegli izturēt, zinot kāda konkurence, ka jebkurā brīdī var nosēdināt malā.

     [+] [-]

, 2024-05-14 19:47, pirms 3 nedēļām
Mājas sauc. Tur būs tikai politiskais tests.