Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Panathinaikos'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar līderi Nanu

''Panathinaikos'' uz divām sezonām pagarina līgumu ar līderi Nanu
Kendriks Nans. Foto: Imago Images/Scanpix

Sociālajos tīklos grieķu basketbola granda ''Panathinaikos'' īpašnieks Dimitris Jannakopuloss atrādījis foto ar pagarinātu vienošanos ar vienu no kluba līderiem Kendriku Nanu. Tiek ziņots, ka puses vienojušās par sadarbības turpināšanu uz vēl divām sezonām.

Atēnu ''Panathinaikos'' īpašnieks Dimitris Jannakopuloss savā ''Instagram'' konta profilā ievietojis foto, kurā redzams pagarināts līgums ar Kendriku Nanu.

Kā ziņo mediji, vienošanās pagarināta uz nākamajām divām sezonām, turklāt Nanam ir iespēja pārtraukt līgumu un atgriezties NBA, ja tādu piedāvājumu viņš saņem. Pēc Eirolīgas ceturtdaļfināla piektās spēles, kurā ''Panathinaikos'' uzvarēja ''Maccabi'' un nodrošināja vietu ''Final Four'', Nans teica, ka ir jātic dzirdētajam par viņa līguma pagarināšanu ar klubu.

Nans ''Panathinaikos'' pastiprināja sezonas gaitā, ātri vien kļūstot par vienu komandas līderiem. 33 Eirolīgas spēlēs viņš vidēji guvis 15.9 punktus, atdevis 3.1 piespēli un izcīnījis 2.6 atlēkušās bumbas. Iekļūšanu ''Final Four'' viņš sekmēja ar 26 punktiem izšķirošajā mačā. Ja pirmajās divās spēlēs Nans nebija rezultatīvs (8 un 10 punkti), tad nākamajās trijās viņš atrada savas iespējas uzbrukumā - 25, 27 un 26 punkti.

Profesionāļa karjeru līdz šai sezonai Nans pavadīja NBA, kur spēlēja Maiami ''Heat'', Losandželosas ''Lakers'' un Vašingtonas ''Wizards'' sastāvos. 193 karjeras spēlēs viņš vidēji guvis 12.1 punktu, izcīnījis 2.4 atlēkušās bumbas un atdevis 2.4 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/dpg7000/?...


TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.