Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Miezis: "Lasmaņa trauma mainīja plānu - līdera lomu uzbrukumā nācās uzņemties man"

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase atlases turnīrā Honkongā izcīnīja Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmi un šorīt atgriezās mājās. Lidostā komandu sagaidīja arī Latvijas Televīzija.

Kārlis Apsītis. Foto: FIBA

"Kandava/Turība" apstājas "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā

Malaizijā notiekošo "Challenger" turnīru 3x3 basketbolā noslēgusi Latvijas komanda "Kandava/Turība". Latvieši ceturtdaļfinālā ar 16:21 zaudēja "NY Harlem" no ASV, netiekot pie ceļazīmes uz Edmontonas "Masters" turnīru.
Lietuvieši svin panākumu. Foto: FIBA

Lietuviešu "Raudondvaris" triumfē Marseļas "Masters" 3x3 turnīrā

Francijas pilsētā Marseļā noslēdzies Pasaules tūres "Masters" turnīrs 3x3 basketbolā. Par tā uzvarētājiem kļuva Lietuvas komandas "Raudondvaris" basketbolisti, kuri finālā ar 19:14 pārspēja Francijas komandu "Paris".
Francis Lācis. Foto: worldtour.fiba3x3.com

"Kandava/Turība" ar uzvaru grupā sāk 3x3 turnīru Malaizijā

Malaizijā sācies "Challenger" turnīrs 3x3 basketbolā, kurā piedalās arī Latvijas komanda "Kandava/Turība". Latvieši turnīru sāka ar gana pārliecinošu uzvaru, pārspējot Puertoriko komandu "San Juan", bet pēc tam pieveicot Japānas komandu "Saitama", iekļūstot ceturtdaļfinālā.