Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Jelgavai“ pirmie vārti pret RFS Virslīgas vēsturē

Ralfs Šitjakovs guva pirmos FS „Jelgava“ vārtus savstarpējās spēlēs pret FC „RFS“, tomēr tas neglāba viņa vienību no pamatīgas sakāves, zaudējot čempioniem ar 1:5. Četrus vārtus rīdzinieki iesita jau spēles pirmajā pusstundā.

Jurģis Kalns. Foto: Valmiera FC
77

Jurģis Kalns vairs neturpinās pildīt ''Valmiera'' galvenā trenera pienākumus

Futbola Virslīgas komanda ''Valmiera'' šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās pārtrūkusi kluba sadarbība ar līdzšinējo galveno treneri Jurģi Kalnu. Ar viņu klubs kļuva par Virslīgas čempionu 2022. gadā.
Darko Lemajičs un Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
11

Četras spēles Virslīgā: ''Auda'' viesosies Tukumā, RFS uzņems ''Grobiņu''

Šodien ar četrām spēlēm noslēgsies futbola Virslīgas 17. kārtas izspēle. 16:00 savā starpā spēkosies divas tabula lejasgala komandas - ''Jelgava'' pret ''Liepāju''. 18:00 ''Tukums 2000'' uzņems ''Audu'', bet līdere RFS - ''Grobiņu''. Kārta noslēgsies 20:00 ar ''Riga'' un ''Metta'' maču. Spēļu tiešraides portālā ''Sportacentrs.com''.
Komandas biedri sveic Niku Sliedi ar pirmajiem vārtiem sezonā. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
25

"Daugavpils" sapnis pārvēršas murgā – "Valmiera" jau puslaikā sasit piecus vārtus

"TonyBet" Virslīgas 17. kārtas ievadspēlē futbolā cīņa par trešo vietu turnīra tabulā izpalika – "Valmiera" izbraukumā dominēja ar rezultātu 6:1, revanšējās "Daugavpilij" par zaudējumu pirmajā aplī un nostiprinājās bronzas pozīcijā, no tuvākās sāncenses atraujoties līdz sešu punktu attālumam.