Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Opole atkal "neieņemta"...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Opole atkal "neieņemta"...
Stīvens Vorals (vadībā) atveda Opolē visvairāk punktu "Loko" labā.

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandai arī šosezon neizdevās uzvarēt Opolē - Polijas Nacionālās spīdveja līgas mačā daugavpilieši piekāpās "OK Kolejarz" komandai ar 42:48. Zaudējums tikai ar sešu punktu starpību ļauj cerēt uz labvēlīgu iznākumu otrā riņķa mačā savā mototrekā un uz bonuspunktu, taču arī Opolē galaiznākums varēja būt pozitīvs. Atkal neizdevās.

Pirmajā braucienā Daniils Kolodinskis un Ķasts Puodžuks atveda 5:1 uzvaru, taču pēc pirmās braucienu sērijas jau bija neizšķirts - 12:12. Junioru braucienā otrais finišēja Ņikita Kauliņš, savukārt Artjoms Juhno palika bez punktiem. 2:4. Stīvens Vorals un Jevgeņijs Kostigovs savā braucienā ieguva neizšķirtu 3:3, bet Renē Bahs un Juhno zaudēja ar 2:4. Kā jau varēja paredzēt, tad mājiniekiem ar 10. numuru tika pieteikts Pāvels Mesjoncs, bet astotais (ar 16. numuru) bija Dānijas junioru čempions Emils Breums. Ja Breums ne reizes tā arī nestartēja, tad Mesjoncs vismaz mača sākumā piecus punktus atveda.

5. braucienā mājinieki pirmo reizi izvirzījās vadībā, bet pēc 7. brauciena palielināja pārsvaru līdz 24:18. "Melnā diena" bija Baham - vispirms viņš izraisīja sava tautieša Kevina Jūla Pedersena kritienu, bet tad tika diskvalificēts jau pēc brauciena, kurā ar Kolodionski atveda 5:1 (rezultāts uz neilgu laiku kļuva tikai 23:25 mums par sliktu), jo kādā no līkumiem ar abiem motocikla riteņiem šķērsola mototreka iekšmalas līniju. 5:1 pārvērtās par 3:3 un 23:25 par 21:27. Pēc 11 braucieniem Opoles komanda sasniedza 8 punktu pārsvaru, taču "Loko" nepadevās un vispirms jau ar Vorala un Kolodinska pūlēm divus braucienus pirms mača beigām panāca 36:42.

Priekšpēdējā braucienā Bahs un Jevgeņijs Kostigovs uzvarēja ar 4:2, bet varēja būt arī 5:1, jo Kostigovs un Pedersens viarākkārt mainījās vietām, viens otru apsteidza, bet finišā tomēr otrais bija Pedersens. Pēdējā braucienā Kolodinskis un Vorals zaudēja ar 2:4 un līdz ar to visā mačā - 42:48.

"Loko" labā 12 punktus atveda Vorals un 11 punktus - Kolodinskis. Viņiem pietrūka pārējo atbalsta. Jau minēju divas Baha neveiksmes, tomēr 7 punktus viņš sakrāja. Tikai pa 5 punktiem šoreiz Puodžukam un Kostigovam, tikai divus punktus atveda juniori un abus Kauliņš junioru braucienā, bet tajos braucienos, kuros kāds no viesu junioriem brauca kopā ar pieaugušo, mājinieku juniorus ne reizes apsteigt neizdevās.

Nākamais mačs būs tikai 19. maijā savā mototrekā ar vienu no līgas favorītēm Pilas komandu. Līdz tam Kolodinskis, Kostigovs, Oļegs Mihailovs un Ričards Ansviesulis piedalīsies Eiropas čempionāta jeb SEC pusfinālos, bet 12. maijā Daugavpilī risināsies SEC finālposmu pretendentu izšķirīgās sacensības.

     [+] [-]

, 2024-04-29 09:04, pirms 2 nedēļām
Vecā kaite,neprotam braukt poļu trekos.Pēc izcilas cīņas Daugavpilī pret sezonas favorītu,kārtējais sitiens zem jostas vietas no viduvējas poļu komandas izbraukumā.Nākamie pretinieki izbraukuma tūrēs būs nopietnāki,tādēļ bez viesos gūtajiem punktiem četriniekā būs grūti aizkerties.