Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ar Ļebedeva "duci" uzvarai par maz

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ar Ļebedeva "duci" uzvarai par maz
Andžejs Ļebedevs bija rezultatīvākais Lešno komandā.

Andžejs Ļebedevs bija rezultatīvākais Lešno "FOGO Unia" komandas rindās Polijas spīdveja Ekstralīgas mačā ar Zeļona Guras komandu "Falubaz", taču ar viņa 12 punktiem uzvarai bija par maz - mačs Alfrēda Smočika vārdā nosauktajā arēnā apmēram 20 tūkstošu skatītāju klātbūtnē beidzās neizšķirti - 45:45.

Mājinieki ne reizes nebija vadībā, tieši "Buļļiem" nācās glābties no zaudējuma, taču viņi pēdējā braucienā varēja arī izraut uzvaru. Savā pirmajā braucienā Andžejs Ļebedevs finišēja trešais un kopā ar Bartošu Smektalu atveda neizšķirtu - 3:3. Savos nākamajos trijos braucienos Ļebedevs guva skaistas uzvaras. Vienreiz kopā ar Keinanu Rjū viņi uzvarēja ar 4:2 un panāca 30:30, bet tad kopā ar Damjanu Ratajčaku uzvarēja arī ar 4:2 un panāca 35:37. Vēl vienu reizi bija neizšķirts 3:3.
Divu punktu deficīts Lešno komandai bija arī pirms pēdējiem diviem braucieniem - 38:40. Pirms pēdējā brauciena - 42:42. Pēdējā 15. braucienā Ļebedevs un Janušs Kolodzejs stājās pret Jaroslavu Hampelu un Pjotru Pavļicki. Ļebedevs uzvarēja startā un kļuva par līderi, taču tad viņu apsteidza Hampels. Kolodzejs pēdējā aplī apsteidza Pavļicki - 3:3 braucienā un 45:45 visā mačā.
Andžeja Ļebedeva rēķinā - 12 punktu, Kolodzejam - 10 punktu (komandas līderis pēc savainojuma vēl tomēr nav labākajā sportiskajā formā, turklāt vēl vienā no braucieniem izstājās motocikla defekta dēļ), 9 punktus sakrāja Gžegožs Zengota un 8 - juniors Ratajčaks. 39 no 45 punktiem četratā. Tikai 4 punkti Smektalas rēķinā un tikai 2 punkti - Rjū rēķinā. Par maz.
Gan Lešno, gan Zeļona Guras komandām pēc trim kārtām ir pa 3 punktiem un tās ieņem 5. un 6. vietu turnīra tabulā. Nākamais mačs Lešno komandai būs 3. maijā viesos ar Grudzjoncas komandu.

     [+] [-]

, 2024-04-29 16:40, pirms 2 nedēļām
Labāk būtu tā Horvātijā braucis