Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šteinbergs gūst sešus punktus Spānijas līgas spēlē, Lomažam uzvara pār Strautiņu

Rolands Eliņš

Šteinbergs gūst sešus punktus Spānijas līgas spēlē, Lomažam uzvara pār Strautiņu
Mārcis Šteinbergs. Foto: basquetmanresa

Vairāki Latvijas basketbolisti svētdien aizvadīja spēles Eiropas spēcīgākajās basketbola līgās.

Spānijas čempionāta mačā Madrides "Real" ar 79:69 pieveica "Monbus Obradoiro" vienību, kuras sastāvā pieteikumā bija Jānis Strēlnieks un Jānis Timma. Timma laukumā nedevās, kamēr Strēlnieks nospēlēja 9:52 minūtes, kurās iemeta divus punktus (2p. 1/2, 3p. 0/1) un saņēma vienu piezīmi.

"Obradoiro" ar bilanci 8-23 ieņem priekšpēdējo vietu līgā un atrodas izkrišanas zonā, kamēr tās šodienas pretiniece Madride ir līgas līdervienība.

Savukārt Mārcis Šteinbergs iemeta sešus punktus "Baxi Manresa" uzvarā 98:96 pār "Valencia". Viņš trāpīja divus tālmetienus no pieciem un aizmeta garām vienīgo divpunktu metienu. Viņam arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle un divas piezīmes nospēlētajās 18:04 minūtēs.

Tikmēr Spānijas pēc spēka otrajā līgā Toms Leimanis ar desmit punktiem (1p. 1/1, 2p. 3/6, 3p. 1/1) sekmēja "Estudiantes" uzvaru pār "Cacares" (89:73). Viņa komanda ar bilanci 23-9 ieņem ceturto vietu līgā, no pirmās vietas atpaliekot par divām uzvarām.

Turcijas čempionātā sīvā cīņā zaudējumu cieta Kristera Zorika pārstāvētā "Petkim Spor", kas viesos ar 94:96 papildlaikā piekāpās "Buyukcekmece". Zoriks spēlēja 14 minūtes un guva divus punktus (2p. 1/3, 3p. 0/2). Viņam arī divas piespēles un divas atlēkušās bumbas.

Vācijas līgā Krišs Helmanis nospēlēja 25 minūtes un guva divus punktus "Tiger Tubingen" cīņā pret Minhenes "Bayern". Helmanis savāca arī sešas atlēkušās bumbas un pārtvēra divas bumbas, kā arī veica divas rezultatīvas piespēles, taču viņa komandai pārliecinošs zaudējums ar 73:92.

Itālijā Rihards Lomažs guva trīs punktus 11 nospēlētajās minūtēs Lukas Banki trenētās Boloņas "Virtus" sastāvā, palīdzot izcīnīt uzvaru 84:77 pār Artūra Strautiņa pārstāvēto "Bertram Derthona". Strautiņš guva septiņus punktus 16 minūtēs.

Igaunijas čempionātā Kārlis Žunda iemeta 23 punktus, kas bija gandrīz puse no visas "Keila" komandas punktiem, taču viesos pret "Parnu" tomēr tika piedzīvots zaudējums ar 53:60. Ceturtdaļfināla sērijā "Parnu" ir vadībā ar 2-1.

  -1 [+] [-]

, 2024-04-29 01:01, pirms 2 nedēļām
Lomaž, tava situācija nav laba, Strauts malacis, šodien parādija, ka velk Eirolīgas līmeni, aizsardzība skaisti, Lomažu pārsita vienos vārtos
Un: Sveiciens ar saderināšanos, dzīve iet uz augšu. Gaidam izlasē