Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pols pēc izraidīšanas vaino NBA tiesnesi personīgā nepatikā: "Visi par to zina"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pols pēc izraidīšanas vaino NBA tiesnesi personīgā nepatikā: "Visi par to zina"
Kriss Pols un Skots Fosters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" pieredzējušais saspēles vadītājs Kriss Pols pēc divām žiglām tehniskajām piezīmēm tika izraidīts no spēles pret Fīniksas "Suns". Pols neslēpa, ka starp viņu un tiesnesi Skotu Fosteru mājo nepatika.

"Tā ir personīga nepatika. Mums pirms pāris gadiem bija domstarpības, un tagad tas ir personīgi. Līga to zina. Visi to zina. Pirms kāda laika bija sapulce un tādā garā… Varu samierināties ar tiesneša teikto un argumentiem, bet nepiešķir tehniskās piezīmes, lai kāds ieklausītos tevis teiktajā," pēc Goldensteitas "Warriors" zaudējuma teica Kriss Pols.

23 sekundes pirms puslaika pārtraukuma Polam tika fiksēts pārkāpums pret Kevinu Durentu. Kamēr pretinieks gatavojās soda metieniem, saspēles vadītājs iesaistījās diskusijā ar Skotu Fosteru. Pirmajai tehniskajai piezīmei dažas sekundes vēlāk sekoja vēl viena, un Pols septīto reizi karjerā tika izraidīts no spēles.

Pēc Pola izraidīšanas pie tehniskās piezīmes tika arī "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers. "Neuzskatu, ka Kriss bija pelnījis tikt izraidīts. Pirmā tehniskā piezīme – protams. Otrā – tā nebija nepieciešama."

Pola sadursmes ar Fosteru nav nekas jauns NBA cīņas laukumos. Ar Fosteru kā galveno tiesnesi Pola komandām playoff ir 3-17 bilance.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-23 12:16, pirms pusgada
Tas fosters 100% ir linčotāju atvase!

     [+] [-]

, 2023-11-23 19:18, pirms pusgada
pareizi ir, CP nav ko izrunāties ar rupjiem vārdiem