Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" paraksta vēl vienu milzu līgumu ar aizsargu – Paueram tiek 58,45 miljoni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" paraksta vēl vienu milzu līgumu ar aizsargu – Paueram tiek 58,45 miljoni
Ouvens Pauers. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" uz septiņām sezonām pagarinājis līgumu ar 20 gadus veco aizsargu Ouvenu Paueru. Vienošanās, kas spēkā stāsies no nākamās sezonas, ir 58,45 miljonus dolāru vērta.

2021. gada drafta pirmā izvēle Ouvens Pauers NHL debitēja pagājušajā sezonā un tika nominēts Kaldera trofejai, ko pasniedz labākajam pirmgadniekam. Aizsargs 79 spēlēs izcēlās ar četriem vārtiem un 35 punktiem, vidēji laukumā pavadot 23:48 minūtes, kas debitantu vidū bija ilgākais spēles laiks.

Paueram šosezon vēl ir spēkā trīs gadu debitanta līgums. Bufalo "Sabres" jau laicīgi pagarinājusi vienošanos, un no nākamās sezonas aizsargs saņems 8,35 miljonus dolāru.

Tādējādi viņš būs otrais labāk atalgotais Bufalo aizsargs. Pirms divām dienām jaunu vienošanos noslēdza arī Rasmuss Dalīns – astoņi gadi un 88 miljoni jeb 11 miljoni sezonā. Arī zviedrs draftēts ar pirmo numuru – 2018. gadā.

Zemgus Girgensona komanda jauno sezonu sāks naktī uz piektdienu, pulksten 2:00 savā laukumā uzņemot Ņujorkas "Rangers". Pagājušajā sezonā "Sabres" palika divu punktu attālumā no dalības Stenlija kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/owen-power...

     [+] [-]

, 2023-10-12 16:54, pirms 7 mēnešiem
Sados līderiem mega līgumus, un Zemgum par kapeikām vieta sastāvā atradīsies vēl ilgi.