Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinskis: "Sapņa piepildījums man un manai ģimenei. Tā ir neticama sajūta"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinskis: "Sapņa piepildījums man un manai ģimenei. Tā ir neticama sajūta"
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā pirmos vārtus guvis Uvis Balinskis, kura precīzais metiens palīdzēja Floridas "Panthers" savā laukumā ar 5:2 pieveikt Karolīnas "Hurricanes". Ventspilnieks pēc spēles staroja un pieļāva iespēju, ka telefons varētu uzsprāgt no nemitīgajiem apsveikumiem.

Pirmās trešdaļas beigās Uvis Balinskis kopā ar Metjū Tkačaku un Ētu Luostarinenu aizskrēja pretuzbrukumā, noorganizējot Floridas "Panthers" otros vārtus. Laukuma saimnieki vadības grožus vairs neatdeva un tika pie diviem punktiem. "Čakijs mani atrada, un atlika tikai iemest," teica Balinskis, uzslavējot komandas labākā piespēlētāja Tkačaka prasmes.

"Saņēmu ļoti daudz apsveikuma ziņu. Droši vien telefons uzsprāgs," pēc pirmajiem vārtiem smaidīja Balinskis. "Sapņa piepildījums man un manai ģimenei. Neticama sajūta. Arī visa komanda priecājās par mani. Pēdējā laikā visi teica, ka man beidzot jāiemet vārti. Forši, ka iemetu mājas spēlē, ka uzvarējām. Neticama sajūta."

Balinskis atgriezās ierindā pēc divu spēļu izlaišanas un laukumā pavadīja 13:50 minūtes. Aizsargs izdarīja četrus metienus un viena spēka paņēmienu, uzvaru pabeidzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"No sākuma biju priecīgs, ka esmu ticis NHL komandā, ka esmu ticis pie debijas. Tagad iemetu pirmos vārtus. Tas ir nereāli. Pēc debijas spēles nomierinājos, un ar katru maču sniegums gājis uz augšu," teica Balinskis. "Šī ir mana vienīgā iespēja, un tā ir jāizmanto. Jārāda sava spēle, jābūt komfortablam, jāizbauda."

  +4 [+] [-]

, 2023-11-11 12:32, pirms pusgada
jāmet pēc iespejas vairāk. jāizvirza jauns mērķis

  +3 [+] [-]

, 2023-11-11 13:05, pirms pusgada
Jāsāk krāt punktus

  +2 [+] [-]

, 2023-11-11 14:18, pirms pusgada
pūce rakstīja: jāmet pēc iespejas vairāk. jāizvirza jauns mērķis
@uvisjanisbalinskis

  +1 [+] [-]

, 2023-11-12 00:43, pirms pusgada
resnais Paste var veikt autofallāciju.Speciālists

     [+] [-]

, 2023-11-12 08:30, pirms pusgada
Floridas “Panthers” ved pārrunas par ilgtermiņa kontraktu ar aizsargu Brendonu Montūru, vēsta “The Fourth Period”.

Hokejistam šī ir iepriekš noslēgtā trīs gadu un 10,5 miljonu dolāru vērtā līguma pēdējā sezona, taču pagaidām viņš laukumā šosezon vēl nav devies, jo turpina atgūties pēc savainojuma. Pēc sezonas Montūrs varēs kļūt par brīvo aģentu, taču “Panthers” vēlas viņu noturēt, pašlaik tiek apspriests septiņu vai astoņu gadu kontrakts ar vidējo algu septiņi miljoni dolāru.

P.S. Atgādināšu, ka Montūrs pagaidām ir traumēto sarakstā

     [+] [-]

, 2023-11-12 10:28, pirms pusgada
Prieks par Uvi, gols iedos papildus pārliecību!
Skatījos vairākas spēles, kurās viņš piedalījās, brīžiem šķiet, ka treneri īsti nav definējuši, ko grib no viņa konkrēti sagaidīt.
Katrā ziņā, iespējas un varēšana noturēties NHL ir, jāaprod ar ZA hokeju un tās jāizmanto
Veiksmi!

     [+] [-]

, 2023-11-12 13:18, pirms pusgada
Šovakar, ja nemaldos, Floridai agrā spēle, būs jāpačeko tiešraidē