Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Par Bļugera dalību sezonas pirmajā spēlē lems īsi pirms mača

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Par Bļugera dalību sezonas pirmajā spēlē lems īsi pirms mača
Teodors Bļugers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Par latviešu hokejista Teodora Bļugera dalību sezonas pirmajā spēlē, visticamāk, tiks lemts īsi pirms mača, ziņo Vankūveras ''Canucks'' apskatnieks Brendens Betšelors.

''Canucks'' galvenais treneris Riks Tokers pēc pirmsspēles treniņa sarunā ar medijiem atklājis, ka vankūveriešu sezonas pirmajā spēlē nepiedalīsies krievu uzbrucējs Iļja Mihejevs, bet par puišu ar sasitumiem, kas, visticamāk, attiecināts uz Bļugeru un Brisbuā, dalību mačā tiks lemts īsi pirms spēles sākuma.

Vankūveras klubs sezonas pirmajā duelī savā laukumā spēkosies pret Edmontonas ''Oilers''. Mača sākums pulksten 5.00 pēc Latvijas laika.

Iepriekš vēstījām, ka latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers nesen izlaida vienu no ''Canucks'' treniņiem, kā arī nebija uz ledus komandas pirmsspēles nodarbībā.

     [+] [-]

, 2023-10-12 01:49, pirms 7 mēnešiem
Pieteikumā "atklāšanas spēlē" cik sapratu ir pieteikts.