Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Gailums un Štrobinders desmitnieka beigās sacensībās Tokijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gailums un Štrobinders desmitnieka beigās sacensībās Tokijā
Patriks Gailums. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latvijas šķēpmetēji Patriks Gailums un Rolands Štrobinders svētdien Tokijā starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās "Golden Grand Prix" ieņēma devīto un desmito vietu.

Pēc trīs metieniem latvieši bija uzreiz aiz labāko astoņnieka un netika pie vēl trīs papildu metieniem.

Gailumam tālākais bija otrais mēģinājums 75,19 metru tālumā, pārējos divos šķēpu metot 72,26 un 73,77 metrus tālu, bet Štrobinderam ieskaitīts bija tikai pirmais metiens 73,76 metru tālumā. Latvieši pārspēja tikai japāni Jusaku Ivao, kuram padevās 67,42 metru tāls metiens.

Ar 82,01 metru tālu metienu uzvarēja austrālietis Kamerons Makintairs, pārējās divas vietas uz goda pjedestāla ieņemot japāņiem Genki Deanam (81,38) un Jutam Sakijamam (80,07). Sacensībās piedalījās arī šķēpmetēji no Čehijas un Somijas.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-19 18:43, pirms 2 nedēļām
Skumji lasīt. Vismaz ceru, ka šie nespējnieki uz Japānu brauca paši pa savu naudu. Jo kvalifikāciju iespējams mēģināt izpildīt arī daudz tuvākās valstīs...