Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Optibet Lokomotīve" pārspēj favorītus

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Optibet Lokomotīve" pārspēj favorītus
"Loko" pēc uzvaras pār Pilas komandu "Polonia".

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" Polijas Nacionālās spīdveja līgas mačā savā mototrekā negaidīti pārliecinoši pārspēja vienu no līgas galvenajiem favorītiem Pilas spīdveja klubu "Polonia" - 53:36. Mača gaitā viesi savainojuma dēļ zaudēja vienu no saviem līderiem dāni Jonasu Knudsenu, tas noteikti ietekmēja rezultāta starpību,taču diezin vai ietekmēja galarezultātu - mājinieki gluži vienkārši bija pārāki.

Mačs sākās ar viesu 5:1 uzvaru pirmajā braucienā, taču neviens nepaspēja sākt bažīties par maču turpinājumu, jo Daugavpils komandas juniori Ņikita Kauliņš un Artjoms Juhno arī uzvarēja ar 5:1 un panāca neizšķirtu. Sekoja 5:1 uzvara Daniila Kolodinska un Jevgeņija Kostigova izpildījumā, "Loko" izvirzījās vadībā un arvien palielināja savu pārsvaru. 5. braucienā Kolodinskis izraisīja kritienu, kurā cieta jau minētais Knudsens un viņam diemžēl mačs beidzās, bet Kolodinskis šajā braucienā tika diskvalificēts. Pēc 6. brauciena viesi samazināja rezultāta starpību līdz 15:20, bet tā arī bija pēdējā reize, kad viņi nopietni apdraudēja "Lokomotīves" braucienu pēc uzvaras. Četras pēc kārtas uzvaras, viena no tām ar 5:1 un pēc 10 braucieniem - 37:22. Pēc Renē Baha un Kauliņa uzvaras 12. braucienā ar 4:2, mača liktenis tika izšķirts - 44:27 - un atlika vien censties saglabāt vismaz šādu pārsvaru. Tas arī izdevās, kas ļauj cerēt uz bonuspunktu atbildes mačā otrajā riņķī Pilā.

13 punktus atveda Bahs, 10 punkti - Kostigovam, 9 - Kolodinskim, 7 - Ķastam Puodžukam, 6 - Stīvenam Voralam un pa 4 punktiem abiem mūsu junioriem - Juhno un Kauliņam. Izteikta komandas uzvara ar izteiktu līderi Bahu. No pamatsastāva braucējiem vairāk varēja gaidīt no Vorala, bet toties iepriecināja juniori, kas pirms sezonas radīja lielākās bažas. Viņi ne tikai ar 5:1 uzvarēja junioru braucienā, bet atveda punktus arī citos braucienos. Piemēram, Kauliņš gandrīz trīs apļus turējās priekšā viesu pieredzējušākajam spīdvejistam Norbertam Košcjuham un kopā ar Bahu veda 5:1 uzvaru, bet beigās sanāca 4:2, savukārt Juhno vienā no braucieniem apsteidza un pārliecinoši pieveica dāni Jonasu Jepesenu un kopā ar Kostigovu atveda 4:2 uzvaru. Astoņi junioru punkti - tas bija būtisks pienesums uzvarā ar 17 punktu pārsvaru.

"Loko" rēķinā tagad ir divas uzvaras četros mačos un daugavpilieši panāca Landshutas un Gņezno komandas - visām trim komandām ir pa 4 punktiem. Nākamais mačs "Loko" būs 1. vai 2. junijā viesos ar Tarnuvas komandu "Unia", bet 16. maijā daugavpilieši ar šo komandu tiksies savā mototrekā.

     [+] [-]

, 2024-05-20 10:15, pirms 2 nedēļām
Ļoti labs bija Bahs un arī Kolodinskis,protams ,žēl ka aizsūtīja Knudsenu uz slimnīcu.Tādēļ gribu novēlēt vēsu prātu šim jaunajam mūsu talantam.