Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Avārija NASCAR sacensību izskaņā dod iespēju uzvarēt Eliotam

Pēc 42 posmu pārtraukuma NASCAR "Cup Series" sacensībās uzvarējis Čeiss Eliots. Sacīkstes Teksasas trasē izvērsās notikumiem bagātas, bet to izskaņā, tobrīd cīnoties par otro vietu, sadursmi piedzīvoja Ross Česteins un Viljams Bairons. Rezultātā Eliots varēja saglabāt pirmo pozīciju - finišs tika sasniegts jau plīvojot dzeltenajiem karogiem. Pēc deviņiem posmiem kopvērtējuma vadībā Kails Larsons, kuram seko Martins Truekss juniors un Denijs Hamlins, bet šoreiz neviens no viņiem pirmajā desmitniekā neiekļuva. Eliots ir ceturtais.

Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com
1

Leklērs: "Mums ar tēvu tas bija sapnis - startēt Monako un uzvarēt"

Pirmo reizi izcīnot uzvaru savā māju posmā Monako, Šarls Leklērs pēc finiša bija ļoti emocionāli noskaņots, atzīstot, ka šis ir ar savulaik ar nu jau aizsaulē esošo tēvu Ervi lolota sapņa piepildījums. Par sasniegto otro vietu gandarījumu pauda Oskars Piastri, kuram tas ir pirmais pjedestāls sezonā. Tikmēr Karloss Saincs, sākotnēji pirmajā aplī pārplēsis riepu, atzina, ka bijis ļoti priecīgs par iespēju iziet uz atkārtotā starta.
Mario Andreti. Foto: Motorsport.com
1

Mario Andreti: "F1 īpašnieks pateica, ka parūpēsies, lai mēs nekad nenokļūtu čempionātā"

Mario Andreti atklājis, ka nesen "Liberty Media" izpilddirektors Gregs Maffei solījis personīgi parūpēties, lai "Andretti" komanda nekad nenokļūtu līdz startēšanai F1 čempionātā.
2

"Lancia" paziņo par savu ilgi gaidīto atgriešanos rallijā

''Lancia'' ir oficiāli paziņojusi par atgriešanos rallijā, apstiprinot, ka tiks radīta jaunā ''Ypsilon'' hečbeka Rally4 versija.