Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Luīze Raseiceva izglābj "Lekringam" divus punktus Ķekavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Luīze Raseiceva izglābj "Lekringam" divus punktus Ķekavā
Cēsu ''Lekrings'' florbolistes. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas sievietēm spēlē FK "Ķekava" savā laukumā uzņēma Cēsu "Lekringu". Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām vadībā ar 4:3 atradās laukuma saimnieces, bet cēsniece Luīze Raseiceva ne tikai atjaunoja neizšķirtu rezultātu, bet guva vārtus arī pagarinājumā, nodrošinot komandai "Lekrings" uzvaru ar 5:4 un divus punktus turnīra tabulā.

Abām komandām šī bija tikai otrā tikšanās reize šosezon. Pirmajā spēlē, kas notika 1. oktobrī, bet arī Ķekavā, Cēsu komanda svinēja uzvaru ar 5:2. Šajā mačā "Ķekavu" cīņā veda treneris Jurijs Fedulovs, kuram šajā komandā mačs pret "Lekringu" bija debija.

Šīsdienas mača sākumā Cēsu komanda pēc Evelīnas Barkas un Luīzes Raseicevas precīzajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Mājinieces ar atbildi nekavējās – vēl pirmā perioda laikā pa golam iemeta Patrīcija Kubuliņa un Liene Leite, atjaunojot neizšķirtu rezultātu. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 29. minūtē savu komandu vadībā ar 3:2 izvirzīja Katrīna Dārta Kārkliņa. Pēdējā perioda pirmajās četrās minūtēs vadības grožus ar 4:3 pārņēma ķekavietes. Vārtus guva Ieva Bušmane un Annija Dārta Dankfelde. Pamatlaika izskaņā viešņas izturēja divus skaitliskos mazākumus pēc kārtas, bet 56. minūtē Luīzei Raseicevai izdevās atjaunot neuzšķirtu rezultātu – 4:4. Pagarinājuma pirmās minūtes vidū Elīnas Tauriņas piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta tā pati Raseiceva, reizē noformējot sev "hat-trick". "Lekrings" guva uzvaru ar 5:4 un turnīra tabulā varēja ierakstīt vēl divus punktus, bet FK "Ķekava" tika tikai pie viena punkta.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Elīnu Tauriņu, kura izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Rezultatīvākā viņas komandā ar trim vārtu guvumiem bija Luīze Raseiceva. Ķekavas komandā labākās spēlētājas balvu saņēma Patrīcija Kubuliņa, kuras kontā viens gols. Lienei Leitei 2 (1+1) punkti, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Ieva Bušmane. Pēc šis uzvaras Cēsu komandai "Lekrings" turnīra tabulā ir seši punkti un 3. vieta, bet FK "Ķekava" ar četriem punktiem ieņem 4.vietu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...