Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Dāmām līderu divcīņa Rimi OC

Dāmām līderu divcīņa Rimi OC
Klinta Rovīte (#8) iepriekšējā komandas spēlē izcēlās ar hat-trick, foto: FK NND

Šodien Elvi sieviešu florbola virslīgā tiks aizvadīta viena spēle, kurā Rīmi Olimpiskajā centrā sacentīsies abas turnīra tabulas līderpozīcijas, lai noskaidrotu pašlaik vadošo komandu turnīra tabulā.

“NND/RJTC” – “Rubene” (pulksten 12:00, Rimi Olimpiskajā centrā)

Elvi līgas turnīra ietvaros komandas aizvadījušas pa septiņām spēlēm, aktuālajām čempionēm iekrājot 17 punktus, kamēr šīs spēles mājinieces tikušas pie 15 punktiem. Savukārt Latvijas-Igaunijas apvienotajā līgā Rīgas komanda aizvadījusi par vienu spēli vairāk, tiekot pie 33 punktiem, “Rubenei” sakrājot 32 punktus.

Šajā kalendārajā gadā “NND/RJTC” aizvadījusi divas spēles viesos, vispirms ar 7:3 pieveicot FK “Ķekava”, bet pagājušajā nedēļā pārveda 8:4 uzvaru arī no Cēsīm. Pēc šiem mačiem komandas rezultatīvākās spēlētājas godā nokļuvusi Elīna Dīce, kuras rēķinā ir 37 (16+21) punkti, apsteidzot Martu Reki ar 36 (26+10) punktiem. Anna Mūrniece savākusi 29 (20+9) punktus, bet desmit punktu robežai beidzot pārkāpusi arī Klinta Rovīte ar 12 (7+5) punktiem, spēlē pret FK “Ķekava” izceļoties ar hat-trick.

Tikmēr “Rubenes” komanda atkal uzņēmusi lielisku formu, uzvarot jau 12 mačos pēc kārtas, kas arī ļāvis iekārtoties labās pozīcijās turnīra tabulā. Šajā kalendārajā gadā komanda paspējusi aizvadīt jau četras spēles, divas reizes viesos tiekot galā ar Tallinas “Sparta”, bet pa reizei uzvarot Cēsu un Ķekavas komandas. Vienības rezultatīvākā spēlētāja ar 31 (20+11) punktu ir Danute Tinkuse, bet pēdējos mačos rezultatīvu sniegumu demonstrējušas izlases florbolistes Paula Egle (16+12) un Emīlija Salaciete (12+9).

Abām komandām šī būs trešā no ieplānotajām četrām spēlēm regulārajā sezonā. Čempionāta atklāšanas spēlē “NND/RJTC” savās mājās tika pie pārliecinošas uzvaras ar rezultātu 7:2, bet novembra otrajā pusē “Rubene” savās mājās revanšējās, uzvarot ar 5:3. Šodien spēle Rimi Olimpiskajā centrā sāksies pulksten 12:00 un to apkalpos tiesnešu pāris no Liepājas – Mārtiņš Gross un Imants Vīnkalns.


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.