Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīga piemēro 30 tūkstošu sodu ''Crvena zvezda'' par fanu nesavaldību

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Eirolīga piemēro 30 tūkstošu sodu ''Crvena zvezda'' par fanu nesavaldību
Crvena zvezda basketbolisti. Foto: SIPA/Scanpix

ULEB Eirolīga paziņojusi, ka tā piemērojusi 30 tūkstošu eiro sodu Belgradas ''Crvena zvezda'', kuras fani, esot neapmierināti ar tiesnešu lēmumu galotnē pret Kauņas ''Žalgiris'', tiem meta ar priekšmetiem un rīkojās nesavaldīgi.

ULEB Eirolīga ar samērā bargu sodu - 30 tūkstošiem eiro sodījusi Belgradas ''Crvena zvezda'' par tās līdzjutēju nesavaldīgo uzvedību mačā pret Kauņas ''Žalgiris''. Tajā klubs piedzīvoja zaudējumu ar 91:93. Sakāpinātas emocijas atnākušajiem līdzjutējiem bija pēc tam, kad varēja likties, ka Kīnans Evanss ir uzkāpis uz centra līnijas.

Pēc tam, kad šo momentu pārraidīja uz lielā ekrāna, atnākušie līdzjutēji sāka protestēt, kas rezultējās pat ar spēles apturēšanu uz neilgu brīdi. Pēc spēles līdzjutēji lielākās dusmas izrādīja trim tiesnešiem - viņus centās apmētāt ar priekšmetiem, kā arī apgāzt nelielo tuneli, kas viņus ieved ģērbtuvē. Pēc mača Eirolīga paziņoja, ka tiesnešu lēmums nesvilpt kļūdu Evansam bija pareizs.

Soda mērs ir 30 tūkstoši eiro, jo šī nav pirmā reize, kad ar nesavaldību izceļas ''Crvena zvezda'' fani. Tas arī izcelts Eirolīgas izplatītajā paziņojumā.

Ar desmit uzvarām 26 spēlēs ''Crvena zvezda'' ieņem tikai 16. vietu Eirolīgā, bet Kauņas ''Žalgiris'' ar 11 uzvarām ir 13. vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleaguebasketball.ne...