Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "Daugavpils" uzvar "Valmieru" un apsteidz turnīra tabulā

''TonyBet'' futbola Virslīgas astotajā kārtā “Daugavpils” viesos ar 1:0 apspēlēja “Valmieras” komandu. Vienīgos vārtus 38. minūtē, pēc burzmas vārtu priekšā, guva Mikšto. Mājiniekiem otrajā puslaikā bija divas izcilas vārtu gūšanas iespējas, pirmajā glāba vārtu pārliknis, bet otrajā Orols atvairīja sitienu no vārtu priekšas. Piedāvājam īsu spēles apskatu.

Džozefs Ede. Foto: Ruslans Antropovs/Virslīga Flickr
2

''Jelgavas'' bomarbiedirs Ede kompensācijas laikā izrauj punktu pret ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 17. kārtas duelī ''Liepāja'' izbraukumā nenoturēja minimālu pārsvaru pār ''Jelgavu'', cīnoties neizšķirti 1:1. Mājinieku rindās kompensācijas laikā punktu izrāva Džozefs Ede.
Jurģis Kalns. Foto: Valmiera FC
76

Jurģis Kalns vairs neturpinās pildīt ''Valmiera'' galvenā trenera pienākumus

Futbola Virslīgas komanda ''Valmiera'' šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās pārtrūkusi kluba sadarbība ar līdzšinējo galveno treneri Jurģi Kalnu. Ar viņu klubs kļuva par Virslīgas čempionu 2022. gadā.
Komandas biedri sveic Niku Sliedi ar pirmajiem vārtiem sezonā. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
25

"Daugavpils" sapnis pārvēršas murgā – "Valmiera" jau puslaikā sasit piecus vārtus

"TonyBet" Virslīgas 17. kārtas ievadspēlē futbolā cīņa par trešo vietu turnīra tabulā izpalika – "Valmiera" izbraukumā dominēja ar rezultātu 6:1, revanšējās "Daugavpilij" par zaudējumu pirmajā aplī un nostiprinājās bronzas pozīcijā, no tuvākās sāncenses atraujoties līdz sešu punktu attālumam.