Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops atceras laiku ''Liverpool'': ''Varējām izcīnīt vairāk titulus''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Klops atceras laiku ''Liverpool'': ''Varējām izcīnīt vairāk titulus''
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Šodien savu pēdējo preses konferenci kā ''Liverpool'' galvenais treneris aizvadīja Jirgens Klops, secinot savu pavadīto laiku klubā un paužot, ka viņam ļoti īpaša ir šogad izcīnītā trofeja Anglijas Līgas kausā.

Svētdien pēdējo spēli ''Liverpool'' galvenā trenera amatā aizvadīs Jirgens Klops. Viņš kopā ar ''Liverpool'' kļuva par Premjerlīgas un UEFA Čempionu līgas uzvarētāju, tāpat izcīnīti tituli FA kausā, Anglijas Līgas kausā, klubu Pasaules kausā un UEFA Superkausā.

Savā pēdējā preses konferencē Klops atzina, ka ar ''Liverpool'' varējis izcīnīt vairāk titulu. Divas reizes ar klubu Klops zaudēja Čempionu līgas finālā, bet Premjerlīgā divas sezonas klubs noslēdza kā otrais, par vienu punktu atpaliekot no čempiones ''City''. ''Zinām, ka varējām uzvarēt vairāk, taču to vairs nevaru nekādi izmainīt. Nekļūt par čempionu, kad starpība ir tikai viens punkts, nav tā labākā pieredze, ko izjust. Tajos brīžos neko citu paveikt nevarēju,'' viņš teica.

''Varējām izcīnīt vairāk Čempionu līgas titulus. Spēlēt trijos finālos ir nozīmīgs panākums. Madrides ''Real'' vienmēr atrod veidus, kā uzvarēt. Es nebūtu priecīgs, ja man šķistu, ka varēja izdarīt vairāk. Vai kāds varētu izdarīt darbu labāk par mani? Iespējams. Taču ne es,'' turpināja Klops, kura pēdējais izcīnītais tituls Līgas kausā šajā sezonā bijis atmiņā paliekošākais fināls.

''Konkrētā spēle parādīja visu, par ko ir šis klubs. Mūsu cilvēki prot izveidot īpašus brīžus. Tajā vakarā mēs visi paveicām ko īpašu. Tā bija fantastiska nakts, ko nekad neaizmirsīšu,'' viņš teica par šajā sezonā iegūto vienīgo trofeju. Pēdējā kārtā klubam gaidāma cīnīšanās pret Vulverthemptonas ''Wanderers''. ''Tā ir sezonas pēdējā spēle, pēc kuras gaidāmas brīvdienas. Vakar pavadīju laiku ar spēlētājiem. Teikt ardievas nekad nav viegli, taču šis ir īstais brīdis.''

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:01, pirms 2 nedēļām
Tātad - nevarējāt!