Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Ieskats kalnu maratona dubļos Siguldā

Aizvadītajā nedēļas nogalē notika 10. Siguldas kalnu maratons. 54 kilometru distancē vīriešiem otro gadu pēc kārtas ātrākais bija orientierists Mārtiņš Puriņš (5:02:08,1), bet sieviešu ieskaitē pirmoreiz triumfēja Londonas olimpisko spēļu dalībniece Dace Lina (6:02:06,3). Piedāvājam ieskatu dubļainajā trasē.

Divi video:
Jānis Andersons, vimeo.com
Darja Cigankova, youtube.com



, 2013-10-28 19:03, pirms 11 gadiem
Dunduki!
, 2013-10-28 20:13, pirms 11 gadiem
Nav jau vērts iesaistīties diskusijā ar ficuku, kurš droši vien vairāk par skolas krosu nav redzējis. Bet pasākums bija tiešām foršs, piedalījos pirmo reizi un man patika! Paldies organizatoriem un arī dalībniekiem! Atmosfēra draudzīga un laiks trasē pagāja ātri, neskatoties uz to, ka veicu 54,5km distanci. Video gan cerēju būs garāks, tā kā, ja ir vēl kādi amatieru foto, vai video, lūdzu iemetiet kādu linku!
, 2013-10-28 22:09, pirms 11 gadiem
Malači visi, kas piedalījās!

Varbūt sportacentram pienācis laiks sameklēt kādu citu Linas bildi?
, 2013-11-03 19:05, pirms 11 gadiem
Ficuk vari pastāstīt, ko vērtīgu tādi nedunduki kā tu darīja 26.oktobrīī? Counter-Strike spēlēji?
Divas uzvaras izcīnījušais Aigara Fetera audzēknis no Salaspils sporta skolas Sandis Dzenītis.Foto:Guntis Bērziņš

Latvijas vieglatlētiem pieci zelti un 13 medaļas 39. SELL spēlēs Lietuvā

Piektdien un sestdien Lietuvas pilsētiņā Birštonā notika tradicionālo Baltijas valstu sporta spēļu – “SELL Games” sacensības vieglatlētikā, kur Latvijas vieglatlētiem 13 medaļas, no kurām piecas zelta. Divas uzvaras izcīnīja Salaspils sporta skolas audzēknis un Aigara Fetera trenētais Sandis Dzenītis.
Gatis Čakšs. Foto: Guntis Bērziņš

Čakšs un Sirmā uzvar piemiņas sacensībās šķēpmešanā Jelgavā

Šodien Gatis Čakšs un Katrīna Sirmā Jelgavā uzvarēja Jāņa Lūša vārdā nosauktajā stadionā olimpisko čempionu šķēpmešanā Lūša un Ineses Jaunzemes piemiņas sacensībās.
Līga Velvere (vidū). Foto: Guntis Bērziņš

Jūdzes skrējienā uzvar Velvere, Kudlis pussekundi no Latvijas rekorda

"Rimi" Rīgas maratonā aizvadīta pirmā distance - jūdzes skrējiens, kurā tika kronēti arī Latvijas čempioni. Par uzvarētāju dāmu sacensības ar rezultātu zem piecām minūtēm otro gadu pēc kārtas kļuva olimpiete Līga Velvere, savukārt kungu cīņās ātrākais pirmo reizi bija Kristers Kudlis.