Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

Vēl tikai vienu dienu var reģistrēties Sieviešu skrējienam par samazinātu maksu

Jānis Pārums

28.februāris ir pēdējā diena, kad daiļā dzimuma pārstāves var reģistrēties Sieviešu skrējienam par samazinātu maksu (Ls 3,50 – jebkurā distancē bez laika kontroles, Ls 5 – ar laika kontroli). No 1.marta dalības maksa tiks palielināta, jebkurā distancē bez laika kontroles - Ls 5, savukārt distancē ar laika kontroli – Ls 7.

Jebkura dalībniece, reģistrējoties pasākumam saņem arī Sieviešu skrējiena klienta karti, kas sniedz iespēju iegādāties preces ar 7% atlaidi Nike un Sportland veikalos, kā arī saņemt īpaši izdevīgus ikmēneša piedāvājumus. Tās reģistrējušās dalībnieces, kuras vēl nav paspējušas izņemt savas Sieviešu skrējiena klientu kartes, to var izdarīt visos Nike un Sportland veikalos, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Kopš 17. janvāra, kad tika uzsākta reģistrēšanās Sieviešu skrējienam, tajā pieteikušās jau nepilns tūkstotis dalībnieču. Ņemot vērā, ka Sieviešu skrējiena organizatori par pasākuma galveno mērķi izvirzījuši daiļā dzimuma uzrunāšanu, veicinot un popularizējot sportu kā patīkamu nodarbi, īpaša uzmanība tiek pievērsta pareizam sagatavošanās procesam. Tāpēc ikviena Sieviešu skrējiena dalībniece ir aicināta piedalīties arī treniņos, gatavojoties 7 km distancei jebkurā no izvēlētajām disciplīnām. Treniņi norisinās sporta klubos Veselības fabrika, Panatta, DCH studijā, sporta klubos Centrs un Tornado, savukārt, iestājoties siltam laikam, tie tiks turpināti Mežaparkā. Visa aktuālā informācija par Sieviešu skrējienu pieejama pasākuma mājas lapā: Sieviešu skrējiens / Sieviešu skrējiens / 7 KM..., kā arī facebook.com

Lai motivētu un uzrunātu jebkuru dāmu piedalīties pasākumā, Sieviešu skrējienam izvēlētas vēstneses: modes blogere Agnese Kleina, TV seja Anna Rozīte, aktrises Dārta Daneviča un Jekaterina Frolova, raidījuma „Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte, vieglatlēte Anita Kažemāka un sporta entuziaste Indra Muceniece.

Sieviešu skrējiens notiks 1. maijā, Mežaparkā. Pasākumā iekļautas 3 distances 7 km garumā: skriešana, nūjošana, kā arī jaunums Latvijā - iešana.