Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:879, Did:0, useCase: 3

Par olimpiskās dienas disciplīnām

Kristaps Zālītis

Olimpiskajā dienā rekordus iespējams uzstādīt četrās disciplīnās.

Trīspunktu metieni

Tiek skaitīti pēc kārtas precīzi iemestie trīspunktu metieni. Šī rekorda uzstādīšanai nav laika ierobežojuma. Ja pārkāpj pāri līnijai, tad konkrētais izdarītais metiens netiek skaitīts (ja metiens nesekmīgs, tad sacensība beigusies).

Volejbola piespēles

Tiek skaitītas pamīšus veiktās augšējās un apakšējās volejbola piespēles vienas minūtes laikā. Piespēle tiek ieskaitīta, ja bumba uzlido vismaz dažus centimetrus virs sportista galvas līmeņa. Rekorda uzstādītājs drīkst vairākas reizes pēc kārtas sist augšējo vai apakšējo piespēli, tomēr rezultātā pēc kārtas atkārtoti veiktas augšējās piespēles (vai apakšējās piespēles) netiks ieskaitītas.

Futbola bumbas dribls

Tiek skaitīti pamīšus ar labo un kreiso kāju (pēdu) veiktie sitieni vienas minūtes laikā. Rekorda uzstādītājs drīkst vairākas reizes pēc kārtas veikt sitienu ar vienu kāju vai kādu citu ķermeņa daļu (izņemot rokas), bet rezultātā pēc kārtas atkārtotie sitieni ar vienu kāju netiks ieskaitīti.

Pievilkšanās pie stieņa

Tiek uzskaitītas pievilkšanās pie stieņa minūtes laikā. Stieņa satvēriena veidam nav nozīmes un drīkst šūpoties.

     [+] [-]

, 2010-09-13 21:37, pirms 14 gadiem
Piedalijos bija diezgan intresanti
Vareja tikai vairak pasakumus izdomat
Bet ta viss bija super