Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Ungāru sportists otro gadu pēc kārtas Kanāriju salu rallijā piedzīvo smagu avāriju

Neveiksmīgi Kanāriju salu ERČ rallijs beidzies ungāru sportistam Miklosam Čomosam. Būdams viens no ātrākajiem kvalifikācijā, ungāru sportists trešajā ātrumposmā lielā ātrumā ieskrēja mājā, pēc kā ātrumposms tika atcelts. Pēc avārijas abi sportisti tika nogādāti slimnīcā uz pārbaudēm, bet, par laimi, viņiem viss ir kārtībā.Jāatzīmē, ka pirms gada šajā pašā rallijā Čomoss arī piedzīvoja iespaidīgu avāriju.

2023.gadā piedzīvotā avārija:

Igaunijas rallijkrosa čempionāta posmā "Supercar" klasē triumfē debitants no Latvijas

Pagājušās nedēļas nogale rallijkrosā bija spraiga – Igaunijas rallijkrosa čempionāta otrais posms "Kulbilohu" trasē sestdien, 18.maijā, bet jau svētdien, 19.maijā, Jēkabpilī “Baronu” trasē notika Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.
Foto: Dakar.com
1

Dakaras rallijā plānotas izmaiņas

Dakaras rallija rīkotāji pavēstījuši par jaunumiem nākamā gada sacensībās, kas sesto reizi norisināsies Saūda Arābijas plašumos.

Joss Verstapens avarē rallija pēdējā ātrumposmā

F1 čempiona Maksa Verstapena tēvs Joss aizvadījis Beļģijas rallija čempionāta posmu "Sezoensrally", kurā bija ceļā uz trešo vietu un uzvaru "Master Cup" klasē, taču pēdējā ātrumposmā piedzīvoja avāriju.