Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: "Red Bull" mehāniķi mazāk kā trīs sekundēs nomaina riepas pilnīgā tumsā

"Red Bull" sacīkšu komandas pitstopu mehāniķu brigāde zināma kā veiklākā F1 pasaules čempionātā. Šosezon jau sesto gadu pēc kārtas tā ieguvusi "DHL Fastest Pit Stop Award", ko piešķir par vidēji visātrāk veiktajiem pitstopiem sezonas griezumā. Šogad aiz "Red Bull" šajā kategorijā palika "Ferrari" un "Mercedes". Tikmēr tagad komanda nolēma pamēģināt, kā mehāniķi tiks galā ar riepu nomaiņu pilnīgā tumsā. Pirmajā mēģinājumā "aklais" pitstops ilga 8.84 sekundes, bet desmit mēģinājumos to izdevās pieslīpēt līdz 2.84 sekundēm.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2023-12-21 09:39, pirms 5 mēnešiem
Zviedru analfabets rakstīja: Nevis mazāk KĀ, bet gan mazāk NEKĀ 🤬🤬🤮
https://www.valodaskonsultacijas.lv...
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com
1

Leklērs ātrāks par Hamiltonu Monako GP otrajos treniņbraucienos

Monako F1 posma otrajā treniņbraucienu sesijā ātrāko rezultātu sasniedza mājinieks Šarls Leklērs no "Ferrari" komandas, bet pirmajā trijniekā iekļuva arī Luiss Hamiltons un Fernando Alonso.
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com
5

Monako GP nedēļas nogale iesākas ar Hamiltona ātrāko laiku pirmajā treniņā

F1 pasaules čempionāta dalībnieki šajā nedēļas nogalē Monako ielās aizvada sezonas astoto posmu, bet pirmajos treniņbraucienos ātrāko rezultātu uzrādīja "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons. "Red Bull" piloti šoreiz aiz pirmā desmitnieka.

Šūmaheru ģimene no medija piedzen 200 tūkstošu eiro kompensāciju

Septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera ģimene kompensācijā par viltus intervijas publicēšanu no medija piedzinusi 200 tūkstošus eiro.