Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Smagajam auto sacīkšu avārijas rezultātā tiek norauta kabīne

Ļoti iespaidīgs un pat šausminošs negadījums piedzīvots Brazīlijā populārajās smago mašīnu autošosejas sacensībās "Copa Truck". Tarumas trasē kvalifikācijā avarēja Klebers Eletriks, kurš nenoturējās trasē un lielā ātrumā ietriecās barjerā. Trieciena rezultātā mašīnai pat tika norauta spēkrata kabīne, bet sportists tika cauri sveikā. Turpat Tarumā notika vēl viena līdzīga avārija, kuras rezultātā arī kabīne atdalījās no šasijas, taču videkamerām notikuma brīdis gāja secen. Tiek ziņots, ka arī šajā gadījumā pilots necieta.

, 2022-09-22 11:48, pirms 2 gadiem
Nu ko jūs gribējāt kad visa mašīna no kartona ir taisīta
, 2022-09-22 16:22, pirms 2 gadiem
roliksis40 rakstīja: Nu ko jūs gribējāt kad visa mašīna no kartona ir taisīta
Sacensības un svars. Bet mašīnai nav jābūt smagai via visai no metāla la itā būtu droša.

https://www.youtube.com/watch?v=fPF...
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com
1

Leklērs ātrāks par Hamiltonu Monako GP otrajos treniņbraucienos

Monako F1 posma otrajā treniņbraucienu sesijā ātrāko rezultātu sasniedza mājinieks Šarls Leklērs no "Ferrari" komandas, bet pirmajā trijniekā iekļuva arī Luiss Hamiltons un Fernando Alonso.
Foto: Toms Paipals
1

Eiropas autokrosā šogad rekordliels dalībnieku skaits, otrais posms Mūsā

Tradicionāli, leģendārajā Bauskas autokrosa trasē "Mūsa Raceland" būs Eiropas autokrosa čempionāts – šogad tur tiek organizēts otrais posms. Jau 1.-2. jūnijā uz starta līnijas stāsies rekordliels sacensību dalībnieku skaits, kas cīnīsies par uzvaru. Īpašs pārsteigums skatītājiem: rallija šovs ar labi zināmiem autosportistiem.

Šūmaheru ģimene no medija piedzen 200 tūkstošu eiro kompensāciju

Septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera ģimene kompensācijā par viltus intervijas publicēšanu no medija piedzinusi 200 tūkstošus eiro.